Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, heinäkuuta 27, 2015

Edelleen hämmästelen näitä ilmoja, mutta tuotetaan sitten sisältöjä

HÄMMÄSTELEN.  Tänäänkin aurinko paistaa kello 20. Mitä hyötyä siitä on kenellekään? Miksi ei voi paistaa klo 10- 13, joka olisi mitä parhain aika mennä Oittaalle.

NOOH. Toisaalta kun on käsittämättömän vääränlainen ilma, voi keskittyä ajattelemiseen ja kirjoittamiseen. Eihän nyt päivää kannata haaskata luonnon oikkujen vuoksi.

PÄIVÄ alkoi ja päättyi  "Yhdessä oppiminen"- teoksen viimehetken tuunauksilla. Sahlbergin Pasilta oli saatu kirjan viimeinen luku, ja se on nyt käyty läpi. Nousin kello kuusi, ja tein siihen omat huomautukseni. Ja nyt - hetki ennen siirtymistä "House of cards"- tv-sarjan pauloihin, lähetin kirjoittajaporukalle omat ehdotukseni kunkin pääluvun reflektiotehtäviksi.

Koko tekstin ehdoton deadline on keskiviikkona. Kaikki kiva loppuu aikanaan.

JOO ja näiden välissä olin pari tuntia yhden ex-esimieheni väitöstyön vertaissparraajana. Hauskaa. Ja toiset kaksi tuntia kokoamassa haastatteluaineistoa. Huikeaa. Ja vielä toiset kaksi tuntia lukemassa samaa muistelmateosta varten 1980-luvun Luokanopettaja-lehtiä ja panemassa tärkeitä asioita muistiin. Nostalgista.

SELLAINEN työpäivä (tai mikä tämä nyt on- eihän elkuilla ole työpäiviä). 

Ei kommentteja: