Kirjoja

Kirjoja

torstaina, heinäkuuta 12, 2012

Auroran Uutisia 13.7.2012
Pian ollaan jo heinäkuun puolivälissä. Tänään on se pahamaineinen perjantai ja 13. päivä. Piipahdin tänään koululla. Käytävät olivat kiiltävät ja hipihiljaiset. Pihakin vaikutti siistiltä. Rehtorin viimeinen kesälomaviikko alkaa ensi maanantaina. Niin se aika menee. 

Rikotut ikkunat on teipattuAURORAN koulun puusiiven 8 ja parakin 2 ikkunaa on siis teipattu. Ilmeisesti lasien vaihtotyö odottaa talonmies Karin paluuta työhön viikon kuluttua.  Olen edelleen kiitollinen kaikista vinkeistä ilkivallan tekijöiden kiinnisaamiseksi.

Espoolaiskouluille halutaan "kylään"


EHDIN tänään purkaa sähköpostia. Yhä sinne jäi "ylipainoa" niin, että vastaaminen ei onnistu. Postia  tuli mm. Etelä-Koreasta. Sinne asti oli kuulunut viesti, että espoolaiskoulussa(kin) käyttöönotettu KiVa-hanke on vähentänyt koulukiusaamista. Ohjasin hankkeen esitelyä  pyytäneen ryhmän naapurikoulumme Karamzinin puoleen, sillä nimenomaan siellä on tuohon hankkeeseen panostettu ja saatu myös hienoja tuloksia.

Sen sijaan ilman muuta lupasin ottaa vastaan Palmenian kautta tulevan vierailujaryhmän Yhdysvaltojen  Kentuckystä. He ovat ajoissa liikkeellä. Vierailu ajoittuu ensi maaliskuulle.

Henkilökunnan tyhy-risteily toteutuu

Tuire Harjolan ottama kuva tyhy-risteilyltä Tallinnaan
elokuussa 2010.
SÄHKÖPOSTIIN oli siis tullut jo viime viikolla hallintopäällikön hyväksyntä tyhy-risteilylle lauantaina ennen koulun alkua. Hyvä.

Nyt on sitten vain hoidettava varmistukset matkustajamääristä matkatoimiston kanssa. 
Meitä on lähdössä about 25. Laitan henkilökunnalle vielä varmistuspyynnön   maanantaina 23.9. jotta emme joudu maksamaan yhdesäkään tyhjästä paikasta. Elämmehän tarkan markan aikoja :-)Ei kommentteja: