Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, kesäkuuta 01, 2010

Luvassa aurinkoinen, mukava koulupäivä

KUVA: Marco & Muumiot treenaa "Kesäkatua". Solistina opettaja Anna-Liisa Kurki.
TULOSSA on mukava päivä. Luvattu 20 °C ja aurinkoista. Se tekee hyvää mm. Hurriganes-henkiselle rock-konsertillemme Auroran pihalla klo 11.30-13. Esiintymään tulee kymmenkunta koulubändiä eri kouluista.

PUOLEN päivän aikaan koululle tulee MTV-3:n kuvausryhmä. Työryhmä, joka on laatinut esitystä uudeksi tuntijaoksi, luovuttaa sen tänään opetusministerille. TV-yhtiö haluaa tehdä jutun, jossa kuullaan myös rehtorin ja opettajan mielipide esityksestä. Samalla insertiä kuvitetaan luokalla, joilla on taidetunti (taide-ja taitoaineiden asema vahvistuu esityksessä).KUVA: PETER PAN-dvd:n kannen on suunnitellut opettaja Johanna Pelkonen
EILEN oli myös tosi mukava, energisoiva päivä. Saimme tiedon koululle myönnettävästä avustuspalveluresurssista, ja sen kanssa voinee elää. Kaikkea emme saaneet, mitä haimme, mutta ainakin vammaisten lasten palvelut on nyt turvattu. Nyt sijoittamaan avustajat kukin oikeaan tehtävään.

Kävin eilen kolme kehittämiskeskustelua- ja jäljellä on yksi. Mielenkiintoinen urakka.

AURORA tarvitsee määräaikaisia opettajia. Eilen palkkasimme apulaisrehtorin kanssa taloon kokeneen luokanopettajan Hannu Kivistön. Tunnen Hannun vuosien takaa, ja hän tulee vahvistamaan ennen muuta teknisen työn osaamistamme. Sovimme, että Hannu ottaa vastuulleen nykyisen 2c-luokan.

Laitoin lisäksi tiedot kahdesta määräaikaisesta virastamme eRekryyn (toinen koskee ensi lukuvuoden 5b-luokkaa ja toinen 6a-c-luokkaa), - ja ne tullevat hakuun keskiviikkona. Tänään laitan vielä tiedot yhdestä päätoimisesta tuntiopettajuudesta (se sijoitetaan ensi lukuvuoden 4c-luokalle). Opettajakunnan pitäisi olla kasassa kesäkuun puolivälissä.

Meillä on talon sisällä hyvät hakijat kahteen opettajan tehtävään- mutta ainakin yksi ihan uusi opettaja vielä tarvitaan.

REELONE ilmoitti eilen, että Peter Pan-leffat ovat valmiita. Käyn hakemassa ne tänään. Opettaja Johanna Pelkonen on tehnyt leffoihin kannet, ja ne pujotetaan muovitaskuihin keskiviikkona. Sitten dvd:t voidaan lähettää torstaina ja perjantaina reppupostissa koteihin, jotka ovat kopion tilanneet.

Ei kommentteja: