Kirjoja

Kirjoja

torstaina, elokuuta 04, 2016

On the road again!

KESÄTAUKO alkaa päättyä. Ensi viikolla alkavat taas luentokeikat teemalla "Ops tulee. Mikä oikeasti muuttuu Sinun luokassasi?".

Hieno juttu. On upeaa saada  käydä pölyttämässä innostusta ops-työhön maanantaina Nurmijärvellä ja keskiviikkona Nokialla.

KEVÄÄN kiertueen dioihin on tullut tauon aikana tarpeeksi etäisyyttä, ja tilannekin on nyt toinen. Kummatkin koulutukset osuvat päivään ennen itse koulutyön alkamista. Tähtäin on asetettava sen mukaan. Kuinka tehdä asioita eri lailla paremmin heti ensimmäisestä päivästä alkaen?Nurmijärveläisiä on aikaa innostaa 75 minuuttia, nokialaisia 150 minuuttia.  Suomeksi se tarkoittaa, että oli  valmisteltava kaksi itsenäistä esitystä. Tänään kokosin "emosetin dioja", jossa on about 120 kuvaa. Liikaa. Mutta tässä on monta yötä aikaa tehdä valintoja.
Tähtäimen säädön tueksi kokosin jo pari viikkoa sitten vinkkejä sekä opettajille että rehtoreille. 100 ops-vinkkiä opettajille on luettu jo yli 7900 kertaa! Rexien 100 muutovinkkiä on saanut yli 1200 osumaa.

Palkitsevaa ja kannustavaa kirjoittajalle.

Ei kommentteja: