Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, elokuuta 09, 2016

Nokka kohti Nokiaa

SITÄ ollaan taas lähdetty tien päällä.

Eilen sain (yrittää) innostaa about sataa nurmijärveläis- opettajaa ottamaan ops-haasteet vastaan. 60 minuutin luennossa  oli karsittava juoksussa diojen määrää, kuten vähän pelkäsinkin, mutta luulen, että juoni pysyi kasassa. Keskityimme erityisesti menetelmä- muutoksiin ja niiden tausta-ajatuksiin. Palaute oli ystävällistä.  Sallittakoon tähän  hauska poiminta twitterista:

" Aijai, maanantaiaamu ja @Marttihellstrom ihan liekeissä, tässä herää itsekin" 


Kriittisesti ajattelevana varoitin porukkaa uudesta opsista. Se voi saada meidät vahingossa kukoistamaan.

Tein teemasta iltapäivällä oikein videotrailerinkin u-tubeen. Ekana päivänä yli 400 katsojaa. Heh.

Tässä linkki:
https://www.youtube.com/watch?v=kk00LPO8Fxs


JA nyt sitten kohti Nokiaa Tampereen kautta. Vietämme vaimon kanssa ensin mukavan päivän lapsuuden kotikaupunkini museoissa. Yö hotellissa. Maittava aamiainen aikaisin.  Ja sitten ajan parinkymmenen kilometrin matkan Nokialle duuniin.  Vaimo saa jäädä shoppailemaan.

Koulutuspäivä järjestetään Harjunniityn koululle. Paikalle on kutsuttu koko Nokian kaupungin opetusväki koulunkäyntiohjaajilla ryyditettynä.

Veso-päivän ohjelma alkaa kello 8.30 kahveilla. Luento-osuus alkaa kello 9. Aluksi kuullaan Nokian kulttuuripolun kuulumisia, ja sen jälkeen syöksymme ops 2016:n. Teemalle on varattu koko aamupäivä, aina kello 11.30 alkavaan lounaaseen. Iltapäiviksi osallistujat menevät omille kouluilleen jatkamaan  työskentelyä,  ja minä painun hakemaan rouvan kyytiin. 

Ei kommentteja: