Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, helmikuuta 16, 2009

Maanantai - ei mittää?

KUVA: Päivän valopilkuksi jäi espoolaisen erityisopettajan Antti Komulaisen haastattelu Aamu-tv:ssä. Antin mukaan erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden määrä tai tarpeet eivät siitä muutu, että heidät siirretään yleisopetuksen luokkaan. Hän oli huolissaan siitä, kuinka yleisopetuksessa nämä lapset saavat tarvitsemansa kaltaista opetusta- jos resursseja ei lisätä ja jollei yleisopetuksen pedagogista kulttuuria muuteta.


MAANANTAI oli jotenkin harmaa työpäivä. Talo ihan tyhjä. Hyväksyin yksinäni virkavapausanomuksia ja kuittailin laskuja. Tyhjentelin sähköpostilaatikkoa. EKOAY oli lähettänyt varsin kovan kirjeen Sukoon ja opetuslautakunnalle espoolaiskouluissa lisääntyneen väkivallan vuoksi. Kirje on fiksusti lähetetty myös sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajalle.

Piipahdin virastossa valmistautumassa opetuspäällikkö Ilpo Salosen kanssa keskiviikkoiseen Irmeli Halisen tapaamiseen. Siinä olisi tarkoitus kehitellä tulevaisuuskasvatukselle ihan uudenlaista jatkoa.

Illalla kävin vielä virkahaastatteluja läpi ja laadin oman listani valittavista. Nukun vielä yön yli.


Tulostin rexeille tehdyn johtamiskyselyn vastauksia (ks. tästä linkistä). Käyn avoimia vastauksia alustavasti tänään läpi. Tarkoitus on esitellä tulokset Hollannissa maaliskuussa workshopissa.

Ei kommentteja: