Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, helmikuuta 22, 2009

Auroran Viikkokirje nro 9

KUVA: Kevätlukukauden 95:stä koulupäivästä 28 on hoidettu. Siis hiukka alle kolmannes. Seuraavaan, pääsiäislomaan on 34 työpäivän matka.
Auroran koulun viikkokirjeessä tiedotetaan tiiviisti koulun ajankohtaisista asioista, erityisesti seuraavan viikon tapahtumista. Tarkoitus on julkaista viikkokirje joka lauantai.

LYHYESTI VIIKOSTA 8 
Upeat talvikelit jatkuivat. Kaikilla lapsilla oli talviloma. Rehtori ja talonmies tekivät töitä Muutoin talossa oli varsin hiljaista. Virkavalinnat on tehty.

ALKAVASTA VIIKOSTA 9 YLEISESTI 
Kaikki pirteinä kouluun, eikö! Luistelu ja uinnit jatkuvat. Jos talviset ilmat pysyvät, kouluun kannattaa ottaa mukaan luistimet vaikka joka päivä. Siestalla ehtii hyvin harrastaa reipasta liikuntaa, niin kauan kuin jäät pysyvät kunnossa. Karjalaisen Sari on vielä maanantain virkavapaalla. 5d-luokan opettajana toimii sen ajan Marko Laaksonen. Markon 3-luokassa on sijaisopettaja. 

Maanantai 23.2. 
Uinnit jatkuvat! HUOM! HUOM! Tsekatkaa reissuvihkot, Rehtori aamukahvineuvottelussa Tapiolassa. 

Tiistai 24.2 
Klo 10 Kalevalapäivänavaus (2-luokat) WSOY esittelee uusia oppikirjoja siestalla. Oppilashuoltoryhmän kokous klo 13.30-15. Vuorossa 2c-luokka. 

Keskiviikko 25.2 
YT klo 8-9: Martin avaus: Ajankohtaisia ja ajattomia asioita mm. Espoolaisen koulun johtamisen kulttuuri. Johtokunnan kokous tulossa. Koulunkäyntiavustajien vartit. Kyselyt huoltajille, oppilaille ja henkilökunnalle (Efecaf). Auroran päivän tilanne. Salibandy-kisat? Työkunnissa tehtäviä mm. Kokon kysely kodin ja koulun yhteistyöstä. Postikansio. Tarkempi asialista postitetaan henkilökunnalle maanantaina. 
KLo 12-14 Rehtoreilla kuulemistilaisuus tehtävien muutoksen vuoksi. 
Klo 14-17 Auroran oppimiskeskus: Tulevaisuuskasvatuskoulutus (ilmeisesti taukotuvassa) 
Klo 14-16 Kaupunginjohtajan tiedotustilaisuus henkilökunnalle taloustilanteesta 
Klo 17.30 Opettajateatteri harjoittelee 

Torstai 26.2. 
Oppilasparlamentti kokoontuu klo 9 (Katri ja Martti) Rehtori ja kiinnostuneet opettajat tutustumaan Aarnivalkean erityisluokkiin klo 14.15- 

Perjantai 27.2. 
 Joryn kokous klo 8-9. Henkilökunnan tyhy-ilta.

Ei kommentteja: