Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, helmikuuta 11, 2009

Luunjan koululeirin valmistelut jatkuvat

KUVA: Kalaretki Luunjan koululeirillä keväällä 2002. Kuvan otti Juha Hyvärinen.


UPEAA ! Luunjan koululeiri on saanut valtavana suosion. Ilmoittautuneita oli yhteensä 96 lasta! Niin suurta joukkoa emme voi kerralla leirille ottaa. Joutuisimme vuokraamaan kolmannen bussin, ja leirin kulut nousisivat tällöin sietämättömäksi. Niinpä päätimme, että oikeudenmukaisin tapa valitaa oppilaa leirille, on ikä. Leiri suunnataan siksi tänä keväänä vain 4.-6.-luokkalaisille. Nuoremmat ehtivät mukaan myöhemmin.

Varmistimme kustannukset, ja valitettavasti ne olivat nousseet vielä enemmän kuin osasimme ennakoida. Uuden budjetin mukaan leirin toteuttamiseksi leirille annettavan lahjoituksen hinnaksi tulisi 275 euroa/osallistuja. Ymmärrämme hyvin, jos jotkut haluavat luopua tästä syystä leiristä.

Niille perheille, joiden lapsi on alustavasti ilmoittautunut koululeirille, lähetetään uusi kirje. Mukana on lipuke, jolla vahvistetaan lähteminen tässä uudessa tilanteessa.

Leiritoiminnalle annettavan lahjoituksen voi maksaa kahdessa erässä kevään aikana Koti- ja kouluyhdistyksen tilille: 147830-713979. Ensimmäinen erä 137,50 maksetaan 17.3.2009 mennessä ja toinen erä 137,50 maksetaan 14.4.2003 mennessä samalle tilille. Koti- ja kouluyhdistys ei lähetä erillistä laskua, joten säilyttäkää maksukuitti! Hoidathan maksut ajallaan, jotta leiri voidaan. toteutta

Ei kommentteja: