Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, helmikuuta 23, 2009

Hieno päivä tänään, eikö?

KUVA: Aamupalaverssa Markku vääntää minulle ja Vesalle rautalangasta.


AAMULLA klo 8:ksi koululle. Taukotupa oli täynnä hyvin levänneitä ja iloisia ihmisiä. Essen kolumnista sain ystävällistä palautetta. Kiire on hyvä teema.

Tuskin maltoin ajella Tapiolaan neuvottelemaan uudesta Leaderhip 2.0-valmennusohjelmasta rehtoreille. Datafisher oli tehnyt hienoa pohjatyötä, ja minä ja Äyräksen Vesa revimme sitä rakentavasti sen kun kerkisimme :-)

HOLLANNIN konferenssin ohjelmaan on tullut mutkia, ja nyt funtsitaan, lähteekö Team Espoo vai ei sinne. No tulihan joka tapauksessa tehtyä tuo rexikysely. Enkä ole vielä kerinnyt aloittaa oppimiskeskuksista kertovan leffan kuvaamista. Joten tappiot ovat pienet. Parin päivän sisällä olemme viisaampia.

PIIPAHDIN Sarin luokassa. Vedimme Markon kanssa Pronomini-Rockin. Ulkoaopettelu voi auttaa kieliopin haltuunotossa. Luokalle tarvitaan sijaista vielä pariksi viikoksi.

KOULUPÄIVÄN jälkeen ajoin Hesaan Soklaan tapaamaan Kansasen Perttiä. Korkkasimme toisen kierroksen auki kasvatuksen peruskäsitteitä. Jyrhämän Riitta moikkasi ja kertoi määränneensä nipulle opiskelijoita tehtäväksi seurata blogia viikon ajan. Uupuvat, huokasin! Laitoin opiskelijaparoille lohdutukseksi Abban biisin menneiltä ajoilta. Muutenkin opettajan ammatti on maailman paras ammatti!

Hankin Helka-kortin, jotta sain Topi Heikkurisen väitöskirjan lainaksi neljäksi viikoksi. Siinä vasta käsitemies.

LUOKANOPETTAJAN PÄIVÄKIRJAN viimeinen vedos on tulostettu, ja olen luvannut huomiseksi painatusluvan.

Ei kommentteja: