Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, helmikuuta 13, 2009

Kohta kohti Mansea


KUVA: Ensimmäinen kuva ensi lukuvuoden Luokanopettajan päiväkirjasta. Tekstit ovat nyt oikoluettavana. Otan omat sivuni mukaan Tampereelle


PERJANTAITA. Aamulla klo 8-9 on viimeinen virkahaastattelu. Luvassa oikein liikuntatuokio. Sitten onkin alettava laatia opetustoimenjohtajalle esitystä valittaviksi ehdotettavista.

PÄivän aikana täytyy selvitellä vielä erään luokan varsin haastavaa kiusaamistapausta. Siestaksi on muistettava ostaa säkillinen jäätelöitä opetustuokioissa avustaneiden oppilaitten jälkiruuaksi. Joillekin kertyi oikeus peräti neljään! Puolenpäivän aikaan on tärkeä neuvonpito, joka liittyy harvinaisten uskontojen opetuksen järjestämiseen. Sitten pitäisi helpottaa.

Työpäivän päätyttyä alkaakin lapsille ja oppilaille talviloma. Ovat sen ansainneet. Ja hienoa, että talvikelit jatkuvat. Minä painun illaksi Manseen, Tampereelle. Luokanopettajaliiton hallitus kokoontuu siellä lauantai-aamusta, ja perjantain ohjelmaan kuuluu osallistuminen Tammen koulutustapahtumaan Tampere- talolla. Menen junalla, ja näin voin käyttää matka-ajan hyväkseni pc-pöydän äärellä.

PS. Olen asunut Tampereella pienenä poikana pari vuotta. Muutimme Helsinkiin, kun aloitin kansakoulun. Tampereella on tultu juostua viime vuosina mukavissa asioissa. Lo-liiton kokouksia, koulutustilaisuuksia jne. Viimeksi olin Tampereella noin vuosi sitten Mediakasvatusseminaarissa Hyvärisen Juhan kanssa. Häntä on usein ikävä.

Ei kommentteja: