Kirjoja

Kirjoja

torstaina, heinäkuuta 26, 2012

Auroran Uutisia 26.7.2012
Aika juoksee. Perjantain lisäksi enää kaksi viikkoa aikaa saada kaikki valmiiksi oppilaita ja opettajia varten.

Rikotut ikkunat on korjattu. 

AURORAN koulun puusiiven 8 ja parakin 2 ikkunaa on tänään korjattu. Erikoislasien (lämpölasien  tilaaminen ja korjaaminen vei aikaa ja rahaa. Olen edelleen kiitollinen kaikista vinkeistä ilkivallan tekijöiden kiinnisaamiseksi. Onneksi viime päivinä ikkunoihin on heitetty kivien sijasta vain roiskeita.

Talonmiehet ovat korkealla!


TALKKARITKAAN eivät saa nousta 1,5 metriä korkeammalle, jollei ole turvallisia telineitä. Tällä viikolla telineet on, ja mm. jumppasalin loisteputket vaihdetaan. Samalla pannaan pitkään pimeänä ollut teatterivaloheiti kuntoon.

Juuri muita kunnostustöitä ei tänä kesänä tehdä. Kahden luokan sisäilmamittauksista, joita vanhemmat ovat vaatineet, ei ole kuulunut minulle mitään uutta.

Hiljaa hyvää tulee

KOULU on hiljainen vielä muutaman päivän, tarkasti ottaen 11 työpäivää. Ensi viikolla palaa ensimmäinen aalto virastonväkeä töihin, ja sisäposti saattanee  tuoda vilskettä. Opettajistakin osa aikoi piipahtaa luokissaan. Tervetuloa.  Itse asiassa tänään paikalla kävi Ripa prätkällään.  Mutta varsinaisesti tahti kiihtyy viimeisellä keskeytysviikolla,  jolloin   koulusihteerikin palaa konttorille ja  rehtoreille pidetään  lukuvuoden avausinfo.

Vaikka tahti on herrasmiesmäinen, on tässä ihan ahkeroitu. On kuultu nuoremman kollegan  huolia yllättävistä vesivahingoista. On ruokittu kaloja. On neuvoteltu etelä-korealaisille tutustumiskouluja (vaikkei asia minulle kuulukaan). On saatu oikein lämmittävää virallista palautetta kesäkuun Dipolin paneelista. Nöyrä kiitos. On oltu email-kirjeen vaihdossa erään uuden oppilaan  huoltajan kanssa ja myös virkamiehiin päin (tai heidän postilaatikkoihinsa). Koulupsykologipalveluasia on mm. edelleen auki.  Siitä laitoin kirjeen. Samoin lopullinen avustajatilanne.  On koottu ylös jo toteutettuja ja toteutettavia budjetin sopeuttamistoimia. Tyhy-risteilyn lopullinen lähtijäluettelo on toimitettu matkayhtiölle. Iltapäivötoiminnan kuvioita on käyty läpi.  Pää puhki on mietitty liikunan opetusjärjestelyitä. Jos meillä olisi tiloja, olisi järkevää perustaa 3.-6.-luokille 12 ryhmää, mutta kun liikuntatuntien vaatimia vapaita päitä (joko aamussa tai iltapäivässä) on meillä  vain 6-7.

Mutta näillä mennään.

Ei kommentteja: