Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, heinäkuuta 30, 2012

10 kesäkeskeytyspäivää vielä

KAKSI työviikkoa ja sitten kaiken pitäisi olla valmiina. Aikataulussa ollaan aika hyvin, jos  vertaa aikaisempien vuosien vastaavan ajan blogilastuihin:
  • Tyhy-risteilyn paperit  ja ohjelma ovat kunnossa jo tässä vaiheessa
  • Työtilahuolia ei ole (psykologin tila on suorastaan tyhjä)
  • Ei ole sikaflunssauhkaa (vt. 2009)
  • Koulua ei ole poltettu (vrt. 2008)
  • Säästöpäätöksiä ei ole määrätty entiseen malliin (vrt. 2010).
TÄMÄN  viikon ohjelmassa on ennen muuta lukkarien hiontaa. Yritän -vaikka vaikeaa onkin  löytää salitilaa mahdollisimman monelle liikuntaryhmälle. Jossain määrin onnistuin.

Suunnittelupäivän ohjelma on myös hiottava. Painuin kirjastoon, ja salanäytelmä  kehittyi. Kokousmateriaalin monistus ja kansioitus on aloitettava, mutta tänään siihen ei ollut aikaa.

KOULULLA oli varsin hiljaista. Kaitsu oli palaamassa töihin ja kertoi, että Arja siirtyy Järvenperän kouluun. Nyyh. Fujitsu kävi korjaamassa parakin tulostinta.

ENSI VIIKOLLA koulusihteeri palaa hommiin, ja näemme budjettitilanteemme. Sekin vaikuttaa lukkareihin. Maanantai iltapäivällä pidän  luennon Opetushallituksessa. Lupauduin  jututtamaan Jukka Kuittisen sijaisena  rehtorin tehtäviin siirtymistä harkitsevia opettajia rehtorin hopean harmaasta arjesta. Viikko päättyy lauantaiseen Tyhy-risteilyyn Tallinnaan. Ja sitten onkin go go go.

Ei kommentteja: