Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, tammikuuta 23, 2011

Tervetuloa neljäs kouluviikko!

VUODEN neljäs  viikko on alkamassa. Oikeasti koulua on nyt käyty vasta kaksi viikkoa ja yksi päivä, mutta olkoon viikkojenlasku tällainen.  Edessä on siis neljäs, mukavan tuntuinen viikko.  Oppilasparlamentin kokous on siirtynyt tälle viikolle, tarkka päivä on vielä sopimatta.  Tällä viikolla jaamme myös   "Saiturin Joulu"- dvd:t.

Katsaus viikkoon 3

Päättynyt viikko oli  reksille leppoisa. Pienet ja isot ihmiset tekivät hyvällä mielellä työtä. Jos solmuja oli, ne avattiin. Opettelimme käyttämään Muksuopin nettiohjelmaa, joten kahden pilottiluokan coachaus pääsee pian käyntiin. Nyt molemmilla luokilla on myös koulunkäyntiavustuspalveluita. Sain esitellä toisen pilottiluokan tilannetta myös omalle esimiehelleni.

Kevään kalenteri on puhtaaksi kirjoitusta vaille valmis. Niinikään saimme valmiiksi monisteen ops-koulutuksen tueksi. Pikkutauteja pyörii henkilökunnan keskuudessa. 

Alkavan viikon ohjelma

MAANANTAINA 24.1.   
YT-istunto on peruutettu iltapäivän koulutuksen vuoksi. Info klo 9.50. Educoden kouluttaja opastaa meitä opettajia klo 13.30- 15.00 vuorovaikutustaitojen  salaisuuksiin.  

TIISTAINA 25.1.  
Iltapäivällä kokoontuu oppilashuoltoryhmämme. Muuten normipäivä.
  
KESKIVIIKKONA 26.1.    
Koululla normipäivä. Minä vuosilomalla Kajaanisssa (ks. oikeasta reunasta Eheytetty koulupäivä)

TORSTAINA 27.1.  
Koululla normipäivä. Minä olen Espoon rehtorien talousseminaarissa. Opettajilla posti-info klo 9.50. Johtoryhmän kokous klo 11.45-. 

PERJANTAINA 28.1.  
Koululla normipäivä. Osa opettajista Educa-messuilla täydennyskoulutuksessa. Minä  piipahdan siellä iltapäivällä. Educa myös lauantaina.

Ei kommentteja: