Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, tammikuuta 09, 2011

Huikea sunnuntai

About tällainen tulee Luokanopettajan
päiväkirjasta 2011-2012
. Värinä on okra.

SISÄINEN kello soi 5.30. Se ei tiennyt, että on sunnuntai. Vaimo osaa nukkua vapaapäivinä pidempään, joten eikun alakertaan. Viiden tunnin aamutyörupeama, ja sain merkittävän osan Luokanopettajan päiväkirjan uusimman painoksen minun vastuullani olevista tekstiosuuksista lähetettyä taittajalle.
Pykäläviidakossa olikin tänä vuonna enemmän siivottavaa kuin aikaisemmin. Paikkailin myös hieman loppuosan taulukkosivuja.

Päiväkirjan teemana on tällä kertaa  hyvä perussopetus ja sen tuki. Ajankohtainen teema, eikö? Hyviä vinkkejä luvassa taas joka kouluviikolle.

Tekstien deadline on huomenna. Kun kaikki menee hyvin, työryhmämme saa tekstit ensimmäisen kerran oikoluettaviksi tammikuun aikana. Viimeinen oikolukukin ehtii ennen koulujen hiihtolomia. Tavoite on, että uunituoreet päiväkirjalämpiäiset jaetaan Luokanopettajaliiton vuosikokouksessa 12.-13.3.2011 Vantaalla. Tilauksia otetaan jo vastaan Luokanopettajaliitossa. Tässä linkki toimisto (at) luokanopettajaliitto.fi . Tilausohjeita saa myös puhelimitse 09- 1502658. Hinta 48 €.

Nyt lumitöihin, ennenkuin se ehtii sulaa. Sitten saunaan. Sitten hyvä lounas. Iltapäivällä toinen työpäivä kouluhommia. Ja jos jaksaa,  illalla vielä leffaan. Aika huikea sunnuntai siis.

Ei kommentteja: