Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, tammikuuta 30, 2011

Pitkästä aikaa työn sunnuntai

Pingviinit jonottamassa työhaastatteluun. Pian meillä edessä.
ALAN jo uskoa, että ainakin sunnuntaisin pitäisi ottaa leppoisasti. Tänään en kuitenkin voi pitää periaatteesta kiinni. Kun on kaksikin päivää pois konttorilta, työt alkavat kasaantua. Aamupäivä menikin kouluasioiden parissa. Päivitin (lopulta) kevään kalentetin, hioin keskiviikon koulutukset, päivitin rehtoreille tehtävän kokonaisbudjettikyselyn, laitoin menemään kutsut huomiseen YT-istuntoon ja kävin läpi tähän asti saapuneet virkahakemukset.

HAKUAIKA luokanopettajan virkaan päättyy keskiviikkona 2.2. klo 15.45. Koska hakukriteerimme ovat aika tiukat (haemme mm. englannin ja ruotsin kielen opetuksen osaajaa) - ja ehkä muistakin syistä - hakemuksia on tullut vain parikymmentä. Päteviä heistä on suurin osa. Pisteytin tänään jo tulleet hakemukset. Seuraava pisteytys tapahtu virtuaalihaastattelujen pohjalta. Niiden deadline on porrastettu, ja viimeinen deadine on alkavan viikon perjantaina. Face to face haastattelut alkavat sitten heti viikolla 6 ja jatkuvat viikolla 7. Enempään kuin 10:een  varsinaiseen työhaastatteluun  eivät resurssimme missään nimessä anna myöten.

ILTAPÄIVÄLLÄ oli vuorossa ensi lukuvuoden Luokanopettajan päiväkirjan tekstien oikoluku. Yleisilme on tosi hyvä. Tekstejä on hieman lyhennettävä, ja kirjoitusvirheet korjattava.

Vielä täytyy puristaa energiaa huomiseen tapaamiseen Soklassa. 100 suurta kasvattajaa on siinä vaiheessa, että tarvitsemme aukema-mallin. Se täytyy vielä tuottaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muista Martti myös lepohetket, ettet kuluta itseäsi loppuun!

Ystävyydellä
yksi huoltaja

Martti kirjoitti...

Neuvo on hyvä.