Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, tammikuuta 17, 2011

Prinsessa Ruusunen 2011

PRINSESSA Ruusunen on yksi söpöimpiä satuklassikoista. Paitsi jos käytetään Charles Perraultin sovitusta, jossa tuttu tarina jatkuu eräänlaisena Lumikin muunnelmana. Söpön rinnalle tulee jännitystä.

Opettajakunta kävi tänään kevään toimintakalenteria läpi, ja päätimme, että juhlimme lukuvuoden päätöstä toisella koko koulun elokuvalla (viime keväänä teimme Peter Panin). Elokuva on tuo Ruusunen, ja ehkä teemme siitä kaksi eri versiota. Söpön pienemmille ja söpön+jännän isommille.

Rooleja ja tehtävää riittää koko koululle. Leffan teko aloitetaan heti talviloman jälleen.

Varasin alustavasti juhlaesitystä varten Espoon kulttuurikeskuksen Tapiola-salin. Sinne mahtuu kerralla yli 700 katsojaa. Jos kaikki sujuu hyvin, kevätjuhlat korvaava leffa esitetään torstai-iltana 26.5, pienet klo 18 ja isot klo 19. Jos päädymme vain yhteen versioon, esitys voisi olla klo 18.30.

Tapiola-salin vuokra kouluille on 50 €/tunti. Upea juttu!

Mukava maanantai muutenkin

Kiva tunnelma koko päivän. Kerroin  YT-istunnossa viime viikon seminaarista. Kokonaistyöaika-asia eteni tänään niin, että laitoin asiaa koskevan kirjeen sivistystoimenjohtajalla, ja hän näytti omasta puolestaan vihreää valoa. Nyt on laadittava konkreetti ehdotus.

Iltapäivällä ajoin Helsinkiin hakemaan Saiturin Joulun dvd-kopiot. Johanna-opettaja on luvannut tehdä niihin kannet, ja näin pääsemme jakamaan tilatut leffat  jo tällä viikolla.

Ei kommentteja: