Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, tammikuuta 07, 2011

Tervetuloa, koulu!

Kevätlukukaudessa 2011 on Aurorassa 100 koulupäivää.
Monessa muussa espoolaiskoulussa niitä on 99. Me pi-
dimme pitkän, neljän päivän syysloman, ja teemme siksi
töitä lauantaina 12.3. Auroran päivän merkeissä. 
TAAS se alkaa, nosta jalkaa..

JOULOMA on nyt ohi, ja koulu kutsuu. Tänä jouluna koululaisilla ja opettajilla oli yhdeksän arkipäivää aikaa levätä, ulkoilla ja nauttia hienosta talvesta.

Ilmeisesti loma oli ihan sopivan mittainen?  Blogin pikaäänestyksessä kysyttiin, onko koulujen joululoma sopivan mittainen? Vastauksia tuli yhteensä 48. Joululomaa toivoi  pidemmäksi 12 (25%), 28:lle (58 %) se oli sopiva näin ja lyhyemmäksi sitä toivoi (14%). Yksi ei osannut sanoa.

KEVÄTLUKUKAUDESSA on siis meillä 100 koulupäivää. Tänään korkkaamme niistä ensimmäisen. Luvassa on normipäivä, kuitenkin niin, että olen valmistautunut näyttämään Kino Aurorassa halukkaille luokille tekemäni "dokumenttileffan", koosteen "Saiturin Joulun" kolmen ensimmäisen miehityksen esityksistä. Esiintyjäthän eivät koskaan näe omaa esitystään.

KOULUJEN joululoma sujui minun osaltani oikein mukavasti. Työsuma on 99 %:sesti purettu, joten kevätkausi päästään aloittamaan ikäänkuin tyhjältä pöydältä.  Vaikka lomia en päässyt tällä kertaa pitämään,  levollisemmat työpäivät ovat ladanneet akkuja.  Edessä on oikein hyvä, monipuolinen  kevät, olen siitä varma.

Ei kommentteja: