Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, tammikuuta 15, 2010

Hieno viikko. Kiitokset kaikille!

KUVA: Oikea liikuntaviikko!


PERJANTAISSA ollaan taas. Kevään ensimmäinen kokonainen kouluviikko oli tosi kiva. Lähes kaikki ovat saaneet olla terveitä. Liikuntaa on harrastettu. On uitu. On luisteltu. On hiihdetty. Ja on muistettu pysyä pois jäältä kengillä. Ja ulkona on ollut ihana, valoisa talvikeli. Raija ja Esa ovat hakeneet torstain ja perjantain lisää vinkkejä liikuntakasvatukseen.

Koulutyö on sujunut mallikkaasti, ja auroralaiset ovat olleet iloisella mielellä. Toisessa neljännessä luokassa on nyt oikein visuaalinen nettiyhteys oppilaaseen, joka käy koulua kotoa käsin. Hallinnollisetkin hommat on hoidettu aikatauluja kunnioittaen. Aurora on ilmoitettu kokonaisbudjettikouluksi, ja tärkeä käyttösuunnitelma lähetetty eteenpäin. Käytänteitä on selkiytetty - ja homma jatkuu. Harmia on ollut kiukuttelevasta monistuskoneesta. Pitäisikö meidän liisata toinen, halpa kone varakoneeksi?

Ensi viikolla saamme vahvistusta avustajakaartiin, kun pidetty Mireille palaa riviin, Tervetuloa!

6D-luokassa oli tänään haikeaa, kun pitkään sijaisena meillä ollut Sakari Kiilavuori joutuu keskittymään opiskeluun. Mutta hän on luvannut hoitaa lyhyitä sijaisuuksia. Hieno juttu.

Kiitos kaikille; oppilaille, maikoille ja muulle väelle. Tehdään ensi viikosta yhtä upea. Nyt hyvää viikonloppua kaikille.

Ei kommentteja: