Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, tammikuuta 27, 2010

Eikun reippaasti taas arkeen

KUVA: Eilen postilaatikosta oli tipahtanut uunituore Suomen Vanhempainliiton "Vanhempien Sanomat 1/10". Mukaan oli mahtunut kolumini Ratkaisuja- ei syyllisiä. Numeron teemana on vuorovaikutus koulussa. Hyvä teema. Lehti ilmestynee muutaman päivän sisällä myös pdf:nä nettiin osoitteeseen http://www.suomenvanhempainliitto.fi/vanhempien_sanomat/

PAKKASHUOMENTA! Tulossa reipas päivä. Aamutuimaan henkilökunnan YT, jossa asioita taas piisaa (ja kun on ollut itse pois, voipi tulla lisääkin). Sitten vauhdilla virastoon kokoukseen pohtimaan, kuinka Espoossa jatketaan KELPO-hanketta nyt, kun hankkeen vetäjä Minna Saulio on siirtynyt toisiin tehtäviin. Hän jätti pöydälle 350 000 euroa!!!

Stten hieman ennen siestaa takaisin koululle. TeT Tapio Toivanen tulee tapaamaan minua.

Ja taas klo 13 kokoukseen, nyt Valtuustotalolle ideoimaan oppimiskeskusten rehtorien kanssa toiminnan tulevaisuutta. Mistä näitä kokouksia oikein tippuu :-)

Mutta siinä sen sitten pitäisi olla. Onneksi iltakokous on peruuntunut. Ehtii perehtyä huomisen torstain rehtorien strategiaseminaarin teemoja. Menin lupautumaan paneeliin, jossa pitäisi kai osata sanoa jotain viisasta mm. tuloskortista.

Ei kommentteja: