Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, tammikuuta 13, 2010

Arjen tärkeät käytänteet

TÄNÄÄN YT-istunnon keskeisenä aiheena on arjen käytänteiden selkiyttäminen. Selkeä arki luo turvallisuutta kaikille. Olen ideoinut metodiksi kinkereitä. Pappi kuulustelee, ja kirkkoväki vastaa. Jos kysymykseen (esim. Mennäänkö ulos siestalla, jos mittari näyttää -15°C ) ei tule kaikille kelpaavaa vastausta, pannan kysymys pohdintapussiin. Palaamme myös simppeliin muistiokäytäntöön. Olen tehnyt valmiin muistiopohjan, joka täydennetään suoraan käsin. Muistio jää heti kansion luettavaksi (väkeähän on aina poissa).

OUTO olo, kun on pitkästä aikaa tehtävien suhteen realiajassa. Ei siis ole mitään tekemättömiä, deadlineista pudonneita hommia painamassa hartioita lysyyn. Mutta tekemistä riittää, ja ihan tarpeeksi vaikeita asioita :-). ja aina voi iskeä jokin yllätävä homma kuten komennus uimahalliin. Ehkä tänäänkin.


PS. OAJ:n valtuustovaalien ehdokasasettelu päättyy oikeastaan jo maanantaina. Valtuustoon tarvitaan hyviä päättäjiä. Minusta olisi hyvä saada ehdokkaaksi myös joku rehtori Espoosta. Olen yrittänyt haravoida sellaista. Vinkkejä otetaan vastaan.

Ei kommentteja: