Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, elokuuta 02, 2011

Vajaat kaksi viikkoa vielä koulujen kesäkeskeytystä

Parkkipaikalle vedetään sähkökaapeleita valoja varten.
Alueen pitäisi olla ensi viikon lopulla asfaltointua vaille
valmis. 
ONPAS kello jo paljon! Pian 11. Aamu on vierähtänyt etätöissä kotona. Olen valmistellut 10.8 pidettävää pajaa "Kaikille yhteinen koulu vammaisen lapsen näkökulmasta". Lupauduin hommaan kelpo-pilottikoulun rexinä.

Toinen asia, jota olen aamun työstänyt, on yritys kuvata keskeisiä kasvatuskäsitteitä kokonaishahmona.  Julkaisen esseen huomenna blogissa, kunhan saan "hovikriitikoltani" vielä palautetta.

Tänään työlistalla on  kehittämiskeskustelu koulusihteerin kanssa. Jonossa on lukkarien tarkistus. Homma alkaa viimeistään, kun saamme näkyviin heinäkuun palkkatiedot. Toivottavasti viimeistään huomenna.

EILEN palasi koulusihteeri töihin. Heti oli kotoisempi olo. Esittelin koulua uudelle 3. luokan oppilaalle ja hänen äidilleen. Kansioiden järjestely vei edelleen aikaa, mutta hyvin tässä edetään ja ollaan aikataulussa. Lähetin Tyhy-risteilyn-ohjeet porukalle.

Pikkuisen huolestuttaa, kuinka ihmeessä koulu saadaan siivottua aloituskuntoon tässä ajassa. Mitään ei ole kuulunut lisäsiiven ilmanvaihdosta. No news good news? Kirjaan myös ylös, että piha tulisi kesäaikanakin muistaa siivota roskista.

NYT ylös ja suihkun kautta ulos maailmaan.

Ei kommentteja: