Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, elokuuta 09, 2011

Aivan upea päivä!


NOUSIN aikaisin. Perehdytyksestä on sen verran vuosien aikana maristu, että päätin laatia suunnitelmat sekä lyhytaikaisten että pitempiaikaisten sijaisten perehdyttämiseen. Tein myös aihiot uusien opettajien ja uudet oppilaat vastaanottavan opettajan perehdyttämiseen. Aihiot menevät nyt koekäyttöön.

KLO 10:ksi koululle olikin tullut kaksi uutta opettajaa, ja testasin suunnitelmaa heidän kanssaan läpi. Näytti toimivan.

Lisäsiivessä tehtiin tänään porauksia rakenteisiin. Siivous jatkui hienosti.

SITTEN hioimme  Jokirannan Jukan kanssa  Tuntematon Opettaja- sessiota suunnittelupäivään.  Kävimme hakemassa Konalasta rekvisiittaa vuoraamosta ja tsekkasimme session rakenteen. Jännittävää!

Markussa on luovaa hulluutta ja kadehdittava sitoutu-
mistä hyvään palveluun. Harmi, jos sellaista  ei enää osata
riittävästi arvostaa.
KLO 13 koululle tuli vanha tuttava, Markku J. Honka.  Espoon oppimateriaali- ja välinelainaamoa ajetaan alas, ja saimme säilytettäväksi vallan mainion ääntenkäsittelylaitteiston mikkeineen.  Sitä saavat muutkin koulut lainata meiltä.


KLO 14:ksi olin sopinut tapaamisen Opetushallitukseen. Olen ollut varsin huolissani uusien rehtorien oikeudesta saada professioon kuuluvaa koulutusta.

Sain esitellä naamakirjakavereiden fiksuilla mielipiteillä maistettuja  ajatuksiani Anneli Rautiaiselle ja Kristiina Haavistolle.  Nyt huoleni on siirretty taholle, jolle se paremmin kuuluu. Toivottavasti perästä kuuluu.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienon näköistä materiaalia taas! Olisi hienoa lukea joskus lisää oivalluksistasi perehdytyksen suhteen.

Martti kirjoitti...

Kuusi sivua. Laita minulle email-osoitteesi, niin kehitellään yhdessä.

martti.hellstrom@iki.fi