Kirjoja

Kirjoja

torstaina, elokuuta 11, 2011

Tosi siisti torstai

Parakin käytävät kiiltävät niin että. Huo-
minen aikaa tuunata pääkoulu.

HIMASSA. Pitkä päivä. Seminaarin jälkeen koululle hiomaan lukkareita. On tämä aika taiteilua. Nyt kun on kokonaisbudjetti, pitää uskaltaa käyttää kaikki sen mahdollisuudet hyväksi. Omin päin, omilla kaavoilla mennään. Tavoitteena saada joka euro Lippajärven lasten hyväksi.

Nyt on käyty sekä luokat että opettajat läpi. Oravannahkakauppaa vaihto- ja luovutustunneista on vielä käytävä. Mutta meillä on siihen hyvää aikaa: kaksi luokanopettajaviikkoa.

Kiersin talon. Aina ystävällinen Risto Nikkari oli tuonut meille jostain hylätyt tosi upeat opettajanpöydät, ja näin viisi opettajaamme tulee iloiseksi.

Parakin lattiat ovat ienossa kunnossa, pääkoulussa riittää siistijöillä vielä hommia. Mutta onhan tässä kokonainen päivä vielä aikaa.

Koulusihteerimme Riitta  ja koulunkäyntiavustajamme Pirjo olivat ahkeroineet upeasti. Maanantaiksi on valmiina 30 opetussuunnitelmakansiota ja saman verran kokouskansioita. Huomenna (ollaan realisteja sunnuntaina) pudotan niihin vielä viimeiset liuskat, mm. Auroran opettajien abc:n. Sain siihen hyviä vinkkejä Päivänkehrän koulun rexiltä.

KIVA päivä. Hyväntuulisia uutisia ja ihmisiä.

Ei kommentteja: