Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, elokuuta 15, 2011

Onneksi meillä on me!


Jukka Jokiranta ja joku
tuntemattoman sotilaan
16 hahmosta. Kuva:
Hannu Kivistö.
SUUNNITTELUPÄIVÄ hoidettu kanta. Ohjelmaa olisi ollut 12 tunniksi. Mutta aikatauluista pidettiin kiinni, ja kaivetaan loput myöhemmin esiin. Johtokunnan puheenjohtaja Susanna Lehti  tuli aamukahville toivottamaan hyvää lukuvuotta. Kaunis ele.

SITTEN kävimme läpi koulun toimintakulttuurin juuria vuodesta 1957 alkaen. Kansiot opseineen jne. jaettiin, muttei toivoakaan, että niitä olisi ehditty käydä läpi.

LOUNAAN JÄLKEEN tutustuimme Tuntemattomaan Opettajaan. Olemme aika mielenkiintoinen porukka.  Ekstroverttejä, saamme siis energiaa toisista ihmisistä ( 23-8), pikemmin faktaporukkaa kuin intuitiivisesti asioita hahmottavia (17-14),  päätöksissä selvästi niiden vaikutuksia ihmisiin (tunteet) huomioon ottava kuin kuin tiukasti analyysejä  tekeviä (25-6). Puolet porukasta on hyvin järjestelmällisiä, puolet sponttaaneja. Keskimääräinen auroralainen on ESFJ eli majuri Sarastie ( Leffassa Tauno Palo)

Minä sain esittää majuri Sarastietä,
joka oli tyypillinen auroralainen, ja
toiseksi tyypillisin tyyppimme. Kuva
Hannu Kivistö.
MBTI- mittauksissa oli tarjolla 16 eri luonnetyyppiä. Meillä 2 tyyppiä kattaa yli  puolet porukasta (ENFP eli leffassa Hietanen (leffassa Heikki Savolainen ja  ESFJ Sarastie  eli  leffassa Tauno Palo).  Monen asian kohdalla tuli myös yllätyksiä. Leppoisa testi. Minä olin ainoa muuten Rokka (ENTJ).

PÄIVÄN PÄÄTTEEKSI pohdimme jakautumista viiteen työryhmään. Hiottavaa riittää.

MONIPUOLINEN päivä. Tästä se lähtee. Miksei, kun on niin kerta kaikkiaan komia porukka.Ei kommentteja: