Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, syyskuuta 06, 2009

Kysely TIP-toiminnan tarpeesta syysloman aikana

TIP-HANKE on kokeilu, jossa etsitään toimivaa mallia lasten turvalliseen iltapäivään. Kokeilussa on pitkin matkaa otettu huomioon vanhempien näkemyksiä. Tähän liittyy myös nyt avattava pikakysely koulumme oppilaitten tarpeesta saada ohjattua toiminta syysloman ajaksi. Syysloma on Aurorassa (ti) 13.10- (pe )16.10.2009.


TEEMME nyt tässä blogissa alustavan kartoituksen huoltajien tarpeesta saada lapselleen syysloman ajaksi ohjattua TIP-toimintaa. Viime syksynä toimintaa kaipasi vain muutama yksittäinen perhe. Käytimme pikakyselyä uudelleen myös joululoman osalta. Tarvetta ei tuolloinkaan näyttänyt olevan. Eikä viikon 8 talviloman ajaksi. Sen sijaan KesäTippiin lapsia ilmoittautui riittävästi.

Vastaamisohjeet

Rehtorin blogin oikeaan sarakkeeseen on avattu kysely, jolla kartoitamme alustavasti TIP- toiminnan tarvetta. Jollei suurta tarvetta ole, ei ole järkevää käynnistää tarkempaa selvittelyä tai suunnittelua. Pikakysely on auki viikon verran.

TIP-toimintaa tarjottaisiin klo 9-15. Päiväkohtainen maksu olisi 15 euroa. Hinta sisältää toiminnan lisäksi myös kevyen välipalan (leipää, maitoa jne.), jota voi halutessaan täydentää omilla eväillä.

Ei kommentteja: