Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, kesäkuuta 12, 2009

Upeaa, on perjantai!

MINUSTA perjantai on viikon upein päivä. Jokin on päättymässä, edessä olevan lupaus muutaman päivän omasta ajasta nostaa energiatasoa viikon viimeiseen työpäivään. Mistähän syystä perjantaita (erityisesti 13 päivä) muuten pidetään taikauskoissa epäonnen päivänä? No aina voi nostattaa mieltä vaikka tällä biisillä,

TÄMÄN PÄIVÄN ohjelma on huokoinen. Olen varannut aikaa siivoamiselle ja kevyiden paperiasioiden hoitamiselle. Seurailen toisella silmällä, joko talon ikkunanpuitteita maalataan. Hyvä, että maalataan. Odottelen smartboardien tuloa. Ei ole näkynyt?

PS: Olenko pudonnut aikataulusta? Lukaisin läpi vuoden takaisen lastun. Kaikki opettaja on nytkin palkattu. Avustajasuunnitelma on tehty (viime vuonna heidät oli jo tähän aikaan palkattukin). Työtahti on yhä sopivan veltto. Opettajat olivat tuolloin siivoilleet luokkiaan (täytyypä tsekata ovatko nyt). Suunnittelimme innolla Ripan ja JJ:n luokkahuoneita (Sittenhän tulipalo pilasi sen ilon). Kehittämiskeskusteluja en saanut kaikkia pidettyä, toisin kuin viime vuonna.

Vuosi sitten näytän olleen jo tässä vaiheessa hyvin innostunut seuraavan lukuvuoden jutuista. Nyt asenne on ikävä kyllä varsin paljon varovaisempi.

Mutta sama hinku elää ainakin jossain asiassa edelleen: "Aivoja on pidetty kunnossa pohtimalla kasvatuksen käsitteitä"

Ei kommentteja: