Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, kesäkuuta 02, 2009

Helle tuli ja meni?

KUVA: Kansanedustaja Sanna Lauslahti on pyytänyt minua kirjoittamaan tekeillä olevaan kirjaansa puoli liuskaa siitä, millaiseksi koen johtamisjärjestelmän Espoossa. Niinpä.


TAIVAS on taas pilvessä. Harmi.

JOLLEN olisi jo täysharmaapää saisin nyt varmasti harmaita hiuksia. Koulunkäyntiavustukseen meille myönnettävä viikkotuntimäärä laskee päättyneestä lukuvuodesta huomattavasti. Kovasta tinkimisestä ja kerjäämisestä huolimatta näyttää siltä, että saamme rahat vain noin 9,5 avustajan palkkaamiseen. Laskua on peräti 6,5 ihmistä. Kyllä kylmii.

ERITYISESTI TIP-hankkeen vuoksi. Valtuuston meille määräämä TIP-hanke on suunniteltu toimimaan kolmannen kokeiluvuoden koordinaattorin ja 12 ohjaajan/avustajan voimin. Palkkoihin on rahat, mutta avustajavakanssit loppuvat kesken. Täytyy panna nyt kaikki toivo opetuspäällikkö Ilpo Saloseen - TIP-ohjausryhmän puheenjohtajaan- jotta juttu saisi onnellisen lopun. Ja kaupunginjohtajaan, että hän antaa uusille avustaja-vakansseille täyttöluvan. Jollei anna, meidän olisi järjestettävä koko koulun avustuspalvelut kolmen avustajan voimin. Mission impossible.

AVOIMIEN virkojen hakuaika päättyi klo 15.45. Kaikkiin kolmeen tehtävään oli hakijoita. Hyvä niin. Nyt perehtymään asiakirjoihin ja kutsumaan kiinnostavat hakijat haastatteluun. Osan päätöksistä pystynen tekemään jo tällä viikola.

MUUTOIN päivä kulki leppoisasti. Kuittailin virkavapauksia ja laskuja. Aloitin lukujärjestysleikin. Monistuskoneen korjaaja kävi paikalla. Hän yrittää saada uuden Toshibamme tulostamaan sekä hallinnon verkosta että ns. kuntalaisverkosta lähetetyt dokumentit.

Olin hanurini kanssa vapaaehtoistyöntekijänä Kesä-Tipissä. Deza Vu! Vasta eilen olin Maunulan leikkikentällä leikinohjaajana. Kesä taisi olla 1975.

PS. Sain Soukan koulun rexiltä kiitoskirjeen Diaspora-vinkeistä. Heillähän alkaa lähes 3 vuotta kestävä kiertolaiskouluvaihe

Ei kommentteja: