Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2009

Erityisopettaja, sijaisuus (ELA)

AURORASSA on uudelleen haettavana
Erityisopettajan sijaisuus (ELA)
Tehtävä on haussa eRekryssa 22.6-17.7.2009

Työavain 3-465-09
Vakanssinumero 801612
alkaen 01.08.2009 päättyy 31.03.2010


Tehtävän kuvaus:
Kyseessä on koulumme ELA-virka; toinen ELA-opettaja on palkattu tuntiopettajaksi työtoveriksi jo aikaisemmin. Haluamme vahvistaa erityisopetustamme vastaamaan sekä oppilaiden haastavuutta että lisääntyneitä suunnittelu- ja valmistelutöitä. Viranhaltijan toivotaan a) antavan tavanomaista laaja-alaista erityisopetusta b) toimivan oppilashuoltoryhmän sihteerinä c) osallistuvan HOJKS-työhön d) osallistuvan asiantuntijana koulumme kahden kehitysvammaisten yleisopetukseen integroituun opetukseen ns. ryhmäintegraatioluokissa, e) osallistuvan koulumme oppimiskeskustoimintaan toimimalla koulutustehtävissä f) osallistuvan koulumme opetussuunnitelmatyöhön erityisopetuksen asiantuntijana ja g) osallistuvan avustajapalveluiden koordinointiin. Tehtävät a-g jaetaan toisen ELA-opettajamme kanssa erikseen sovitulla tavalla.

Toivomme hakijan perehtyvän koulumme nettisivuihin (www.aurorankoulu.net), sieltä löytyvään rehtorin blogiin (linkki), opetussuunnitelmaan ja varmistuvan siitä, että hän haluaa tehdä työtä kokeiluhenkisessä, yhteistyöhakuisessa ja nopeatempoisessa työyhteisössä jopa tavanomaista vaatimattomampia olosuhteita uhmaten.

Tehtävä on uudelleen haussa peruutuksen vuoksi.

Kelpoisuusvaatimus:
Peruskoulun erityisopettajan (ELA) kelpoisuus.

Lisäksi edellytämme:
Laaja toimenkuva ja koulumme toimintakulttuuri edellyttävät kykyä irtautua koppiopetuksesta ja ohjata myös aikuisia (luokanopettajia ja avustajia).

Luemme eduksi:
Eduksi katsomme näytöt siitä, että pystyy pitämään asiansa järjestyksessä ja hoitamaan myös paperityöt asiallisesti.

Kaikkein tärkein on kuitenkin iso sydän auttaa lapsia, jotka eivät ole syntyneet kulta- tai edes hopealusikka suussa.

Etsimme työhönsä kunnianhimoisesti suhtautuvaa, lapsista välittävää ja annetuissa tehtävissä myös viimeistelyyn asti yltävää opettajaa täydentämään pedagogista ensembleamme.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika 24 tuntia

Espoon kaupungin suomenkielinen opetustoimi tarjoaa lapsille ja nuorille korkeatasoiset, monipuoliset ja alueellisesti tasapuoliset koulutusmahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo, joka huomioi oppijan yksilölliset ominaisuudet. Espoolaisissa peruskouluissa ja lukioissa oppilaat saavat laadukasta opetusta, mikä antaa hyvän pohjan jatko-opintoja ja tulevaisuutta varten. Opetustoimeen kuuluu 75 peruskoulua, 7 erityiskoulua ja 11 lukiota ja 1 aikuislukio.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Rehtori Martti Hellström
045 111 8156
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Apulaisrehtori Ulla Hämäläinen
050 369 2654
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Ei kommentteja: