Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, kesäkuuta 15, 2009

Mikä päivä!

KUVA: KesäTIP on täynnä iloista toimintaa.


OLIHAN päivä! Paperiasioita oikein olan takaa. Työpöytä siistiytyi hienosti.

SAIN itse olla vapaaehtoistyöntekijänä TIPissä tänään iltapäivällä. MInusta tällainen kesätoiminta on tosi nastaa. Vaikka satoikin

Vihdoin sain virastosta vihreää valoa avustajien rekrytoinnille. Lähetin postia kaikille tehtävistä kiinnostuneille. Jaossa on nyt 13 vakanssia.

SÄHKÖPOSTISSA tuli uudet ohjeet kouluruokailun valvonnan järjestämisestä. Alakouluissa tilanne säilyy pitkälti ennallaan. Opettajat ohjaavat ruokailua, ja saavat palkkioksi syödä verotettavalla ruokaedulla. Avustajilta sen sijaan ruokaetu poistuu. Yläkouluissa valvojien määrää vähennetään 1/30 oppilaaseen.

KAUPUNGINHALLITUKSESSA oli tänään listalla säästöasioita. Kokonaisbudjetin osalta päätettiin käynnistää noin 10 koulun pilotointi ensi vuoden aikana. Hyvä. Esiopetusta ei siirretty osaksi varhaiskasvatusta, mutta asiaan palataan syksyllä johtosääntöjen yhteydessä. Molempien asioiden näin kääntyminen on vaatinut valtavaa lobbausta. Tiedoksi vain.

HARRASTUSASIOISTA en voi olla kertomatta, että sain mainostoimiston laatiman ehdotuksen Luokanopettaja-lehden uudeksi ilmeeksi. Hyvältä näyttää. Lopputulos paljastuu 15.9. 2009.

PS: Kaksi avustajaamme oli tänään pyrkimässä opettajankoulutukseen, Pidetään peukkuja, että haastattelut menivät hyvin.

Ei kommentteja: