Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, elokuuta 01, 2012

Ryhtyisitkö rehtoriksi?


Kun klikkaat nuolta, diasarja käynnistyy automaattisesti
ja kuvat vaihtuvat noin 30 sekunnin tahtiin.

KUN opetusneuvos, rehtori Jukka Kuittinen on estynyt, minä olen lupautunut antamaan konkreetteja vinkkejä "kokemuksen äänellä" opettajille, jotka pätevöityvät parhaillaan rehtoreiksi Opetushallituksen järjestämällä kurssilla. Ensi maanantai-iltapäivänä minulla on 75 minuuttia aikaa, ja aion siinä ajassa  jakaa kurssilaisile yhden ohjeen/neuvon/reseptin jokaista rehtorikokemusvuottani kohden (33 vuotta).

DIAT oli tänään lähetettävä Opetushallitukseen, joten oman johtajuuteni pohdintaan oli tartuttava tänään, ettei jää ihan viime tippaan. Ylläolevassa klipsissä on diat. Mukana on paitsi omia ajatuksiani, myös minusta parhaita viisauksia johtamiskirjallisuudesta.  Mukaan on myös mahtunut naamakirjakavereitteni eilen lähettämiä ohjeita. Kiitos niistä. Ihan kaikki eivät ehtineet mukaan. Ja erityisesti kiitos  rehtori Jukka Sarpilalle, joka kävi diat läpi ja antoi rakentavaa palautetta.

LAITAN siis diat tähän kaikkien luettavaksi. Otan  nöyrästi vastaan palautetta siitä, olenko löytänyt sellaista jaettavaa, josta uraa harkitseville on hyötyä. 

Ei kommentteja: