Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, elokuuta 27, 2012

Kesän viimeinen viikko?

Oittaa. Oittaa...Oi lämpimiä kesäpäiviä. Oi lapsuuden
kesiä.
SIINÄKÖ se oli? Kesä. Vai oliko sitä ollenkaan?
Minusta kesä on upein vuodenaika, ja hiukka tällainen, pian päättyvä suvi kaihertaa. Valo- ja lämpöannos jäi vajaaksi. Tulisipa  vielä oikein intiaanikesä!

Pahalta kuitenkin näyttää. Syksy syöksyy päälle. Tänäänkin satoi kuin saavista. Mutta ehkä se auttaa meitä aikuisia keskittymään työtekoon ja lapsia koulunkäyntiin?

PÄIVÄ oli pitkähkö, olin koululla klo 8-16 ja päälle iltatöitä. Ja tahti kiivas. Mutta saatiin jotain aikaankin. Lukuvuoden tapahtumakalenteri, työryhmä- ja vastuualuejako ovat työn alla. Ensi viikoksi valmistuu myös kerhotarjotin.

PÄIVÄN iloisin uutinen oli, että huomisaamuna koululle tulee iso porukka  ammattilaisia keskustelemaan sisäilmaan liittyvistä asioista. Toiseksi iloisin uutinen oli, että voimme toteuttaa yhdessä Koti ja Koulu ry:n kanssa uudenlaisen vanhempainillan. Wilmasta löytyy seuraava tiedote:


Hyvät Auroran oppilaitten huoltajat!
Järjestämme tänä syksynä perinteisen Aurora-seminaarin sijasta koko koulun yhteisen vanhempainillan keskiviikkona 12.9 klo 17.45-20.15. Tapahtumassa on aikuisille kolme osaa:
(1) Klo 17.45- 18.05 Rehtorin tietoisku hyvästä opetuksesta ja sitä tukevista tuen muodoista yleisesti ja erityisesti Aurorassa
(2) Klo 18.15- 18.55 "Suunnistusrata", jossa on sopiva määrä kiinnostavia pysäkkejä.
(3) Klo 19.00- 19.30 Oman luokan vanhempien ja opettajien tapaaminen
(4) Klo 19.30- 20.15 Pihajuhla, jossa esiintyy oikea orkesteri. Kahvitarjoilun hoitaa Koti ja Koulu ry-

Niille koulumme oppilaille, jotka haluavat tulla mukaan, on tarjolla oma, jännä ohjelma:POSTIKORTTEJA TROPIIKISTA! Tässä tietoa siitä:

Hyppää mukaan lomalennolle!

Espoon kaupungin kehittämishankkeen draamaopetus järjestää Auroran koululla yhdistetyn pihajuhlan ja vanhempainillan ke 12.9.2012 klo 17.45-20.15.

Vanhempien kohdatessa opettajia saavat lapset tutustua erilaisiin lomaviettotapoihin surffauksesta postikorttien tekoon ja rantapalloiluun (klo 17.45-19.30) Syyskuisen illan päättää vanhempien, lasten ja opettajien yhteinen hetki pihalla pienen tarjoilumyynnin ja elävän musiikin merkeissä. Juhlaan voi pukeutua teeman mukaisesti esimerkiksi aurinkolasein ja hellehatuin. (19.30-20.15)
Sateen sattuessa tapahtuma järjestetään sisätiloissa.

Tervetuloa!
Iloisin lomaterveisin:
Anna Rosendahl ja Sonja Myllymäki
Teatteri-ilmaisun ohjaajat
Espoon kaupungin kehittämishanke

PYYDÄMME  tapahtumaan ennakkoilmoittautumista (sekä vanhemmilta että lapsilta), jotta kaikki sujuu hyvin. Lähetämme joka kotiin tiistaina ilmoittautumislomakkeen.

Yhteistyöterveisin
Auroran väki

Ei kommentteja: