Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, elokuuta 21, 2012

Flunssa liikkeellä. Ja täitä.

Auroran oppilaat saavat uuden kiipeilytelineen.  Rakennustyöt vievät
muutaman päivänn. 
NENÄ valuu ja kurkku on karhea ja kipeä. Flunssainen olo, mutta vähän pakko painua töihin.  Muuten suma seisoo.

Vietin suurimman osan ajasta konttorilla koneen ja paperipinojen äärellä.  Tartutan vähemmän näin.

Tänään oli tyypillinen silpputehtäväpäivä.  Monia muutaman minuutin hommia.
Mutta myös paljon mukavaa. Yksi opettajistamme keksi uudelle koululle sloganin "Uusi Aurora on pedagogisesti esteetön".  Mitä ajattelette? Koululla piipahtanut opetuspäällikkö Ilpo Salonenkin otti siihen kantaa.

Sähköposti tukkiutuu tavan takaa. Kaikki haluavat lähettää ohjeita  kouluille yhtä aikaa. Iltakäytössä siirrytään näköjään käyttäjien itsevalvontaan.  Käyttöä on viisi iltaa viikossa. Koulun henkilökunnan urheiluryhmä sai käyttövuoron keskiviikoksi klo 17-19.  Uintilistatkin tulivat.  Me uimme maaliskuun alusta toukokuun alkuun Leppävaarassa.
Ekaluokkalaisia syömässä kummiensa kanssa kouluravintolassa.
Isot rauhoittavat pieniä ja päinvastoin. 

AURORASSA ei siis nyt (toistaiseksi) ole kouluterveydenhoitajaa. Soitin kiukkuani tärkeälle poliitikolle. Anun viimeisiä virkaterveisiä oli, että täitä on taas liikkeellä. Nyt lasten ei pitäisi vaihdella hattuja tai kyhnätä päät yhdessä. Vanhempien kannattaa aika ajoin tutkailla lastensä päitä, jos sieltä löytyy täitä, eikun apteekkiin ja hoitamaan vaiva pois.

Soitin valituspuhelun myös koulumme ATK-laitteista. Meillä on ollut tulostusongelmia jne. jo useita kuukausia, eikä asioita saada kuntoon. Sain paluupostissa kirjeen, joka oli lähetetty laitteiden kunnossa olosta vastaavalle firmalle. Tanks.

Ei kommentteja: