Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, elokuuta 14, 2012

Radio Suomessa tänään: Kouluilta

Radio Suomen vanha logo
löytyy yhä netistä.

Ohjelma on kuultavissa Yle Areenassa linkistä http://areena.yle.fi/radio/1592147

YLEN Radio Suomessa on tänään tiistaina 14.8.2012 klo 18.03-20.00 teemailta  tärkeästä aiheesta: koulusta.  Ohjelmassa luvataan käsitellä mm. seuraavia kysymyksiä:
- Uutta perusopetuksen tuntijakoa (tulee voimaan 2016), jossa pyritään lisäämään taitoaineita ja yhteiskuntatietoutta ja  vähennetään uskontoa.
- Koulurauhaa. Mitä sen takaamiseksi on tehtävissä. Tuoko tänä syksynä käynnistyvä Kodin ja koulun päivä tähän parannusta?
- Ovatko vanhemmat tyytyväisiä kouluun ja sen kasvatustyöhön?
- Entä Suomi ja muu maailma? Onko koulutuksemme niin hyvää kuin mittarit näyttävät vai pitäisikö meidän enemmän oppia siitä, mitä maailmalla kouluissa tapahtuu?

Suorassa lähetyksessä keskusteluvieraina ja kuulijoiden kysymyksiin vastaamassa ovat opetusministerin valtiosihteeri Tapio Kosunen, Espoon Auroran koulun rehtori Martti Hellström, suomalaisen ja kansainvälisen koulutuksen asiantuntija, Finnish Lessons -kirjan kirjoittaja Pasi Sahlberg ja Suomen vanhempainliiton toiminnanjohtaja Tuomas Kurttila. Ohjelman toimittavat Ari Meriläinen ja Jorma Honkanen.

Ohjelmaan voi osallistua puhelimella (0203-17 600), teksiviesteillä, sähköpostitse ( radio.suomi@yle.fi) ja netistä löytyvällä lomakkeella. Ks. mm. hinnat tarkemmin  http://yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/08/kouluilta_3434592.html


Ei kommentteja: