Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, elokuuta 17, 2012

43 leffatähden alkua


KERTA kaikkiaan hienon perjantaipäivän kruunasi retki Keski-Espooseen, jossa kuvattiin 28.12. ensi-iltaan tulevaa Ella- leffaa.  Meille oli tarjottu mahdollisuutta päästä siihen avustajiksi. 43 lasta tarttui lopulta tarjoukseen, ja niinpä pitkä letka oppilaita nousi klo 12.30 bussiin Ullan ja Santun johdolla. Julia ja minä ajoimme paikalle oppituntien jälkeen.

KUVAUS alkoi klo 15. Siihen asti odoteltiin Virastotalo 1:n tulikuumissa kopeissa. Muutaman  kymmenen sekunnin kohtausta kuvattiin lähes kolme tuntia. Henkilökuntaa oli about 60: kuvaajia, tekniikkaa, ohjaaja...


Meidän lapset jaksoivat ja jaksoivat. Tehdä yhä uudelleen samaa välituntikohtausta ja sen loppumista. Kuvasin iPhonella yo. clipsin. Viimeinen lapsi noudettiin klo 18.15, samaan aikaan kun bussi kohti Auroraa lähti.

TOSI nastaa!

PS. Miksi tämä päivä oli niin hieno? Pitkästä aikaa olen saanut itselleni lukkarin, jossa opetan neljä tuntia samaa luokkaa peräkkäin. Sain opettaa ensin Kaijan luokalle kaksi tuntia äidinkieltä (suullista ja kirjallista ilmaisua) ja sitten minä, Jukka ja Timo opetimme kolmeen mieheen kaikille kuudesluokkalaisille uskontoa. Ensimmäisen kerran jujuna oli sitoa oppilaat mukaan lukuvuoden työn suunnitteluun. Perästä kuuluu.

Ei kommentteja: