Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, marraskuuta 15, 2010

Samaan aikaan Kanadassa....

Päivitetty 19.11.2010

ONHAN se kiva olla omalla työmaalla, mutta jotenkin olisi se ollut hulppeaa olla  kolmannen kerran  Team Espoon mukana Yorkissa, Kanadassa Quest 2010-seminaarissa.

Nyt delegaatioon kuuluvat Mikko Salonen, Kaisu Toivonen, Ilpo Salonen, TVT-tiimista Asko Lippo ja Tuukka Soini (joilla on oma paja sekä ensimmäisenä että toisena varsinaisena konferenssipäivänä sosiaalisesta mediasta Espoossa) sekä Meriusvan ja Tähtien koulujen rexit.

Ohjelma näyttää olevan samantapainen  kuin aikaisemminkin. Lauantai kuluu lentoihin. Sunnuntaina retki Niagaralle. Maanantaina ja tiistaina kouluvierailut ja niihin valmistautuminen. Keskiviikkona esi-konferenssi, ja torstaina ja perjantaina varsinaiset konferenssipäivät. Ja perjantaina sitten lähtö takaisin Suomeen.

Tänä vuonna teemana on nimenomaan 2000-luvun oppimisympäristö. Kouluttajista osa on tuttuja: Michael Fullan, Andy Hargreaves, Mary Jean Gallagher, Denese  Belchetz, Beate  Blanche. Douglas Reeves...
Poissa on mm. mielettömän upea Bill.

Konferenssin koko ohjelma löytyy netistä osoitteesta http://www.yrdsb.edu.on.ca/pdfs/w/innovation/quest/2010QuestProgram.pdf

PS. Sain jo aamulla ensimmäisen viestin Questista Ilpolta ja Mikolta. Ovat tuttuun tapaan hahmotelleet uusia ideoita lautasliinoihin....


PS19.11. tuli kommentteihin viesti Kanadasta. Nostan sen tänne. Tähtien koulun rehtori kirjoitti näin:  "Moi ja terveisiä Kanadasta.  Ohessa linkki Donald Tapscottin tämän aamuiseen luentoon tulevaisuuden diginaiiveista. Pisti ajattelemaan, miten saataisiin tämä toteutumaan Suomen kouluissa.

http://www.rogerstv.com/page.aspx?lid=237&rid=17&sid=3867&gid=73791

1 kommentti:

Merja Narvo-Akkola, Tähtien koulun rehtori kirjoitti...

Moi ja terveisiä Kanadasta,

ohessa linkki Donald Tapscottin tämän aamuiseen luentoon tulevaisuuden digivaateista. Pisti ajattelemaan, miten saataisiin tämä toteutumaan Suomen kouluissa.

http://www.rogerstv.com/page.aspx?lid=237&rid=17&sid=3867&gid=73791