Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, marraskuuta 19, 2010

Kino Aurorassa tänään Saiturin Joulu

TÄNÄÄN kokoonnumme kahdessa erässä saliin Kino Auroraan.  Pienet klo 9 ja isommat iltapäivällä klo 12.45. Ilmaa ja tilaa riittää näin paremmin.

Leffalisenssin maksaneina voimme katsoa  vaudikkaan, uuden version Saiturin Joulusta.  Katsomme leffan, jotta nekin, jotka eivät ole olleet mukana harjoituksissa , saisivat tarinan haltuun. Siitä on hyötyä, kun suunnitellaan julisteita, lavasteita jne. Ensi-iltaan on enää neljä viikkoa.

PS. Leffa oli tosi taitavasti tehty. Visuaaliset tehosteet ja äänimaisemat olivat komeita. Jännitystä oli myös. Mutta  mokasin. Kun olimme näyttäneet leffaa pienemmille puoliväliin, minulle avattiin, mitä kotelossa oleva keltainen pallo ja sen sisällä oleva numero 11 tarkoittavat: Suositusikärajaa. HUH!

Meillä ei todellakaan ole tarkoitus Kino Aurorassa rikkoa suositusikärajoja,  ne on varmaan harkittu huolella. Mutta nyt minulla oli sivistyksessä aukko. Pienten lasten vanhemmat kaikki tietävät, mitä graafinen merkintä tarkoittaa vaikka siinä ei lue "suositusikäraja"-sanaa. Minä en tiennyt. Harmittaa vietävästi. No, suurin  osa lapsista piti leffasta. Joitain pieniä leffa pelotti, ja he saivat mennä Ismon 5.-luokan tyttöjen hoiviin.   

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä,kun rehtori myöntää mokanneensa.Ja huomasi lopulta tuon keltaisen pallon...vaikkakin myöhään.Ensi kerralla toivon huolellisuutta ja sitä,että tuota keltaisen pallon merkintää noudatetaan.Kyseessä kuitenkin koulu.Itselleni jäi tästä hieman huono mieli.Meidän ekaluokkalainen, kun oli pelännyt leffaa ja poistunut salista.Hyvä niin.

Martti kirjoitti...

Näin toimitaan.