Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, marraskuuta 09, 2010

Oppilasparlamentti: Pizza on lempiruoka nro: 1

AURORAN oppilasparlamentti kokoontui tänään klo 9.45-10.00. Kukin luokka oli valinnut edustajikseen yhden pojan ja yhden tytön.

Asioita oli listalla kaksi. (1) Parlamentaarikot saivat tehtäväksi koota luokistaan ehdotuksia vielä tänä syksynä tehtäviksi hankinnoiksi. Nyt kun rahaa on.  Ehdotusten pitäisi olla valmiina ensi viikolla.

(2) Ruokapalveluisäntämme Kai lupasi yrittää järjestää kerran kuussa lempiruokapäivän, jolloin syötäisiin parlamentin päättämiä ruokalajeja. Kaikki saivat tehdä ehdotuksia ja sitten äänestettiin.

Tällainen on lasten lempiruokalistan kärki:

1. pizzaa (28 ääntä)
2. tortilla (26 ääntä)
3. lihapullat (23 ääntä)
4. makaronilaatikko (21 ääntä)
5. lehtipihvi  ja jauhelihaspaghetti (18 ääntä)
7. pinaatiletut (17 ääntä)
8. tacot (16 ääntä)
9. makkararuoka (13 ääntä)
10. hernekeitto (10 ääntä).

PÄIVÄ meni nopeasti. Sairaana oli melkoisesti porukkaa.  Ja koulutuksessa.

Turvasuunnitelma 2010


Poliisi kävi konsultoimassa meitä turvallisuusasioissa.  Eilisilta menikin sujuvasti  tehdessä tiimien päivättämän riskianalyysin pohjalta tätä lukuvuotta koskeva turvasuunnitelma- mutta nyt se on tehty ja lähetetty esimiehille.

Suunnitelma esitellään seuraavaksi henkilökunnalle, niin että jokainen tietää, miten juuri hänen tulee kehittää koulumme turvallisuutta tämän lukuvuoden aikana.

Tehostetun tuen mallin jyräys jatkuu

Jatkoimme tänään työtä kahden pilottiluokan kanssa, joissa kokeilemme luokan tason tehostetun tuen mallia. Nyt homma toimi paremmin isommilla oppilailla. Ulla piti luokalle Lion Quest-harjoituksia, joilla rakennetaan luokkaan ryhmähenkeä ja iloa.

Joillain pienemmän luokan oppilaista oli tänään vähän känkkäränkkää. Mutta homma jatkuu.  Itse sain pitää kolme mukavaa tuntia 5a-luokassa.

Ei kommentteja: