Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, marraskuuta 21, 2010

Neljä viikkoa ja rippeet jouluun

NOUSU jouluun jatkuu. Koulua on jäljellä neljä viikkoa ja kolme päivää. Vielä ehtii paljon. Alkavalla viikolla  kaikki kouluhommat on tehtävä maanantaina ja tiistaina. Loppuviikon olen nimittäin Turussa.

Maanantaiaamu 22.11.  alkaa henkilökunnan YT-istunnolla. Käymme läpi joulunäytelmän työnjakoa ja lavastusideoita. Efecaf-kysely on opettajilla nyt vastattavana.  Olen palkannut jouluun asti kaksi resurssiopettaja, joiden varaamiseen sovitaan pelisäännöt.

Minä käyn sitten luokissa jututtamassa oppilaita ja pyytämässä   anteeksi perjantain Saiturin Joulu-esitysmokaa. Leffa oli pienimpiä pelottanut. Kuvaan myös pienen leffan huomista vanhempainiltaa varten.

Osalla luokista  koulu päättyy maanantaina klo 12.45, koska henkilökuntaa koulutetaan antamaan hätäensiapua. Reissuvihkoissa on tästä tietoa. Loput henkilökunnasta saa saman koulutuksen tammikuussa.

Illalla minulla on meno, enkä siksi  pääse Koti & koulu-ryhmän kokoukseen. Heidän listallaan on mm. uusi koulukuvaussopimus.

Tiistaina 23.11. kokoontuu jälleen oppilashuoltoryhmä. Muuten on normipäivä. Yritän käydä hankintaehdituslistaa läpi. Illalla vierailen erään luokan vanhempainillassa.

Keskiviikkona 24.11 lähden OAJ:n valtuuston kokoukseen, joka kestää perjantaihin asti. Laitan sieltä uutisia blogiin- niitä varmaan kuulemme.  Työt koulussa jatkuvat loppuviikon  ihan normaalisti.  Apulaisrehtori osaa hommat.

Ei kommentteja: