Kirjoja

Kirjoja

torstaina, lokakuuta 07, 2010

Joskus tämmöinen olo

KAKSI työpäivää syyslomaan. Oikein hyvä.  Tauteja on liikkeellä. Itsekin meinasin eilen kaatua sairasvuoteeseen. Niistin about 300 kertaa ja kurkku oli karhea.

Yksi erä tennistä iltamyöhään saattoi auttaa. Aamulla nappi päänsärkyyn ja menoksi kouluun.

JÄTIN perusopetuksen laatukriteeriseminaarin väliin. Töitä riitti koululla. Nopeasti kasaantuu oikea paperivuori. Se oli purettava.

KLO 13.15 alkoi Keski- ja Pohjois-Espoon rehtorien aluekokous. Kävimme alustavasti läpi oppilasennusteita ensi syksyksi. Monessa koulussa on tosi täyttä. No, ainahan ne koulupaikat ovat kaikille oppilaille löytyneet.   Monella yläkoululla on selvästi pulaa oppilaista. Nykyiset kutoset ovat tosi pieni ikäluokka.

Palasin vielä koululle.  Kannoin roskalavalle melkoisen kasan roinaa.

KANSLIAAN on tullut useita puheluita syyslomasta.   Lähetimme 3.-6.-luokkien kotiin tiedotteen, jossa  muistutettiin, että Aurorassa syysloma alkaa tiistaina 12.10 ja päättyy perjantaina 15.10. Johtokuntamme esitykseen kahdesta koulukohtaisesta lauantaityöpäivästä saatiin kesäkuussa myönteinen päätös, ja siitä tiedotettiin heti täällä rexin blogissa. Oikeat päivät on myös koulun sivuilla kohdassa koulunpito.

Ei kommentteja: