Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, lokakuuta 24, 2010

8,5 viikkoa jouluun!

TAKANA kymmenen kouluviikkoa. Joululomaan on kahdeksan viikkoa ja pari koulupäivää. Alkamassa on siis viikko numero 43, joka on samalla lokakuun viimeinen.  Torstaina  espoolaisrexejä koulutetaan tulkitsemaan opetusalan virkaehtosopimuksia, mutta muuten sitä saa olla mukavasti koululla paikalla. Siihen on tarvetta.

 Paljon talossa tapahtuu. Saiturin joulua harjoitellaan tiiviisti. Viikko alkaa yt-istunnolla ja sen jälkeen  palotarkastuksella ja turvallisuuskävelyllä. Iltapäivällä  kuullaan ohjeita Opetushallituksen kerhorahoista. Illalla kokoontuu Koti & Koulu ry:n johtokunta ja ratkaisee mm. koulukuvausasiaa. Maanantaina ja keskiviikkona uidaan.  Muut viikon päivät ovat vähän levollisempia. Pidetään sille peukkuja. Tämän viikon aikana käynnistyvät vielä  tukitoimet yhdessä luokistamme, jossa on sellaisille nyt enemmän tarvetta kuin muissa luokissa.

Illatkin näyttävät aika varatuilta. Maanantain ja torstain kohdalle on kirjattu ay-kokouksia. Keskiviikona on  KoKoEspon (Espoon koti ja koulu-yhdistysten yhteyselimen )kokous, jossa minulla on ilo pitää rehtorin puheenvuoro. Teemana on kodin ja koulun yhteistyön pelisäännöt.

Ei kommentteja: