Kirjoja

Kirjoja

torstaina, tammikuuta 08, 2009

Kevään toinen koulupäivä


KUVA: Pakkaspäivän luistelua (Raija Herrala)


TOINEN, hieno koulupäivä takana. Pakkanen oli pirstakkaa, ja jäälle päästiin. Koulun jää on varmaan huomennakin kunnossa, joten nyt kiireesti luistimet esille ja mukaan kouluun. Viikonlopuksi on luvassa lauhaa.

Uudelle monistuskoneelle löydettiin paikka, ja opastuskin saadaan 1,5 viikon kuluttua. Siihen saakka saamme käyttää vanhaa konetta, vaikka leasing-aika onkin päättynyt.

Tällä luokanopettajaviikolla aineopettajamme ovat panneet vauhdilla tavaroita paikoilleen. Lukkareita on tutkailtu, ja opettajat laittavat rexille parannusehdotuksia. Vielä on omatkin tunnit vähän vaiheessa. Tämänkokoisen koulun rexin opetusvelvollisuus on seitsemän tuntia viikossa, nytkun tulipalosta johtuneet huojennukset on kerätty pois. Saa nähdä, mitä aineita minulle jää käteen:-)

Monet kuudesluokkalaiset kävivät pyytämässä reksiltä suosituksia hakeakseen painotettuun opetukseen. Tottakai kirjoitetaan. Hakemukset erikoisluokille pitää jättää jo 16.1.

Opetushallitus pyysi meitä ottamaan vastaan vieraita Hongkongista helmikuun alussa. Tottaka me OPH:ta autetaan. Seuraava näytelmä ehtii juuri valmistua siihen mennessä.

ILTAPÄIVÄ venyi pitkään. 5d-luokalle tulee uusi oppilas, ja meillä oli antoisa ehkä hauskakin siirtopalaveri.

Ei kommentteja: