Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, tammikuuta 11, 2009

Auroran viikkokirje nro 3/2009


KUVA: Ei haittaa, vaikka jää sulavat. Uinnit alkavat torstaina. Uikkarit ja pesuvälineet esille. Uintikuvan on napannut Raija Herrala.


Tässä Auroran koulun vuoden 2009 toinen viikkokirje! Viikkokirjeessä tiedotetaan tiiviisti koulun ajankohtaisista asioista, erityisesti seuraavan viikon tapahtumista. Tarkoitus on julkaista viikkokirje joka lauantai.

LYHYESTI VIIME VIIKOSTA

Upeaa; kaikki jälleen "kotona". Työt saatin mainiosti käyntiin, ja hyvän mielen aisti kaikkialla. Vuosi avattiin yhdessä salissa katsomalla Kalajärven jäähyväiskonsertista tehty leffa ja laulamalla "Aurora-Rock".


ALKAVASTA VIIKOSTA YLEISESTI


Uudet lukujärjestykset astuvat voimaan. Joihinkin pieniin muutoksiin on syytä vielä varautua. Myös teknisen työn luokka on käytössä. Tietokoneet siirretään takaisin parakkiin. Auroran kaksi elokuun alusta täytettävää opettajan virkaa ovat haussa. Opettajien tavoitevartit jatkuvat torstaista alkaen. Käytämme vielä vanhaa monistuskonetta. Kaikille tiimeille on sovittu oma kokoontumissiesta (jolloin sen jäsenillä ei ole valvontavuoroja).

Maanantai 12.1.

Uusien lukkarien mukaan.
Koti & Koulu ry:n hallituksen kokous klo 18.30

Tiistai 13.1.

Ensimmäiset uintivuorot on jaettu. Tsekatkaa! Jokaisen ryhmän mukana mies- ja naisvalvoja. Oppilashuoltoryhmän kevään ensimmäinen kokous klo 13.30-15. Martti hetken alussa, sitten Ulla. Martti sitten virastoon sope-luokkien ensi syksyn oppilassijoittelukokoukseen klo 14-16.

Keskiviikko 14.1

YT klo 8-9 : Martin avaus: Ajankohtaisia ja ajattomia asioita. Päätös Luunjan koululeiristä. Työkunnissa tehtäviä.

HUOM! Illalla mahdollisesti kieli-info tokaluokkalaisten vanhemmille. Asia ratkeaa kotiin lähetettyjen kyselyjen pohjalta maanantaina, Jollei tarvetta ole monella perheellä, annamme puhelinsoittoajan.


Torstai 15.1.

Ensimmäiset uintivuorot.

Perjantai 16.1.

Vähintään yksi opettajista Koulumestarin koululla Oppimiskeskuksen messujen suunnittelukokouksessa. Varaus avustajien erityisopetuskoulutukselle klo 10- 11.30. Salissa jatkuu elokuvakasvatus: Maailman parhaat lastenelokuvat.

Ei kommentteja: