Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, syyskuuta 09, 2016

Eikun painokoneet käyntiin!

ARVAATTE, että on hieno tunnelma.  Annoin juuri oikovedoksen läpikäynnin  jälleen Nordprintille painoluvan toimittamilleni Espoon koulutoimenjohtaja  Atso Vilkkijärven muistelmille.

Kirjan nimi  "Usein ensimmäisenä", tiivistää hienosti Atson elämää. Nimi on hänen itse antamansa.

TAKANA on varsin pitkä ja perusteellinen prosessi. Idea toimittaa kirja Atsosta syntyi jo vuosia sitten, mutta vasta syksyllä 2014, tarkemmin marraskuussa   hän antoi periksi ja suostui haastateltavaksi. Matkalla oli harjoiteltava myös kirjan taittoa yliyksinkertaisilla ohjelmilla (pages).  Reissuun kului  22 kuukautta.

Teos on  pääosin syntynyt Atson ja hänen opettajapuolisonsa Tuulikin kotona Laurinlahdessa käytyjen keskustelujen pohjalta. Lisäksi Atso on  tuottanut  itse kirjaan todella paljon tekstiä ja etsinyt  mielenkiintoisia kuvia.

KIRJA tulee myyntiin Espoon perinneseuran nettikauppaan. Hinta on vielä varmistettava, mutta veikkaan että yli 250 sivuisen "järkäleen" saa hintaan 10 senttiä/sivu.  Kirjan virallinen julkistustilaisuus on 8.11. toivottavasti Espoon uusimmassa koulussa Aurorassa.

Hieman enemmän kirjasta tästä linkistä: http://pedagogiikkaa.blogspot.fi/2016/08/atso-vilkkijarven-muistelmat-kohta.html

Ei kommentteja: