Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, marraskuuta 24, 2008

Hurja maanantai

OLIPA PÄIVÄ! 1§ Lumimyrsky Yöllä klo 23 lunta lapiomaan, että aamulla pääsee autolla liikkeelle.
 
KUVA: Helsinki oli hukkua lumeen. Nasta etsiä parkkipaikkaa.




2§ JetLag?
Pirteänä ? koululla klo 8:ksi vetämään YT-istuntoa. Viisi työharjoittelijaa koululla. Entisiä oppilaita. Sähköpostin tyhjentelyä. Yksi tavoitevartti. Sitten Kalajärvelle jeesaamaan JJ:aa Viisikon harjoituksissa. Murheita isojen sope-oppilaitten kanssa. 3§ TIP-paidat tulivat



KUVA: Hauskat turkoosipaidat Tipteille. Yes!








4§ Outo naama Evalenssi-lehdessä Eikö nyt muuta ukkoa voi löytyä haastatteluihin, kuin tämä Hellström (ks. tästä linkistä, s 5).









 KUVA: Mikä etiäinen? Juttu tehtiin ennenkuin oli aavistustakaan, että Aurora joutuu diasporaan Kalajärvelle.



5§ Opetushallitus otti yhteyttä Pirjo Sinko pyysi kirjoittamaan uuten kirjaan artikkelin koulun toimintakulttuurista. Sama kommentti kuin kohdassa 3. 6§ Perinneteko Pikavauhtia opetusministeriöön, jossa kokoontui Suomen isovanhempain yhdistyksen Perinnetekokampanjan arviointiraati. Olin jäsen, vaikken lastenlasta olekaan vielä saanut.


 

KUVA: Raadin työ oli haastava. Komeita ehdokkaita oli useita. Tulokset julkistetaan 2.12. eduskunnassa.








7§ Hesarin puhelinhaastattelu
Hesarin toimittaja soitti ja kyseli miltä tuntui, kun vanhan koulun budjetista pannaan 15-25% hankintakieltoon. Kerroin. Ja kerroin kertoneeni myös esimiehilleni. Niinkuin viestintäohjeen mukaan tulee tehdä.

  8§ Huoltajien kokous Sitten koululle monistamaan huoltajien kokoukseen tuleville kokouspapereita. Kokous oli nopea ja tehokas.

Ei kommentteja: