Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, marraskuuta 09, 2008

Auroran Viikkokirje (Nro 46)

VIIKON KUVA: Auroran siirto-kelpoisen parakin jälleen- rakennustyö etenee hienosti. Koko talo on nyt paikoillaan.


TÄSSÄ Auroran koulun tuorein viikkokirje! Viikkokirjeessä tiedotetaan tiiviisti koulun ajankohtaisista asioista, erityisesti seuraavan viikon tapahtumista. Tarkoitus on julkaista viikkokirje joka lauantai. Kun www-sivujemme päivitysasiat siirtyvät taas koulun vastuulle, viikkokirje siirtynee sinne.

TERVEISIÄ HAAPAJÄRVELTA

On etuoikeus saada vierailla kouluissa eri puolilla maata. Oulun eteläisessä lapset ovat kovaa vauhtia vähenemässä, ja sillä on isot vaikutukset kouluihin. Silti koulua pidetään tosissaan ja hyvillä mielin. Ja kuinka kauniisti pienten kuntien murrosikäiset osaavatkaan käyttäytyä. Avasivat oma-aloitteisesti aikuisille oven, eivätkä kävelleet päin;-) Vaikka reussuissa aina väsyy, niistä saa myös energiaa.

VIIME VIIKOSTA

Rehtorin pitämät tavoitevartit alkoivat. Aikataulu on jaettu opettajlle, ja varauslista tulee myös flapille. Avoinna ollut koulunkäyntiavustajan paikka täytettiin. TIP-hankkeelle luvattiin ohjausryhmässä lisärahoitusta. Hanketta koskeva nettikysely on auki vielä viikon 46 torstaihin. Aurora näkyi Länsiväylässä sekä keskiviikkona että sunnuntaina (Merja Mantila-Knuuttila muisteli kauniisti koulumme joulunäytelmiä). Jutun löytää sivulta 8 tästä linkistä. ELA-opettajan sijaisuus on haussa 11.11. saakka. Viikon yllätys oli KH:n päätökseen perustuva toimialajohtajan päätös kieltää kaikki muut kuin välttämättömät hankinnat. Tarkentavia ohjeita tarvitaan pikaisesti.

ALKAVASTA VIIKOSTA

Maanantaina 10.11.2008
5.-6-tiimin opettajilla YT-istunto klo 8-9. Asialistalla Taloudenpitoon liittyvät ohjeet* Uusintavalokuvaustarve* Uusien smarttien asennus ATK-luokan osalta (TVT+kirjastoryhmä)* KULS (pystyisikö Emilia tulemaan myös tähän kokoukseen kertaamaan asiat)* Jäävuorot ensi viikolla* Ensi viikon(47)järjestelyt* Koulutustarvekyselyyn vastaaminen* Kuulumiset oppimiskeskusten ydinryhmien kokouksesta (Raija ja Julia)* Terveiset Hannalta*

ELA-opettaja ehdokas haastattelussa klo 9-10.
Martti Erityisen tuen pedagogisen ryhmän kokouksessa klo 12-14.

Tiistaina 11.11. 2008
Rehtori vuosilomalla Kajaanissa.
Oppilashuoltoryhmä klo 13.30-15. 6b-luokka (Jokiranta klo 14.30)

Keskiviikkona 12.11.2008
YT-istunto (loput opettajat)
Teatterivalokoulutus (Ripa klo 12-14). Sali varattu valoille.
Opettajateatterilla harjoitukset ( Viisikko) klo 18-20

Torstaina 13.11..2008
Martti Espoon rehtoreiden seminaarissa

Perjantaina 14.11.2008
Aamulla OHR klo 8.15- 9.00. (4ac-luokka, Ahonen ja Hämäläinen)
Martti virastossa klo 12-14
ELA-opettajahehdokas haastattelussa klo 14-15

Hyvää Isänpäivää

Martti-rexi

Ei kommentteja: