Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, marraskuuta 01, 2008

Auroran Viikkokirje (Nro 45)


KUVA: Viikon upein upein asia oli tietysti siirto-kelpoisen parakin jälleen- rakennuksen vahva edistyminen. Viikon kuvan otti Johanna Pelkonen.


TÄSSÄ Auroran koulun tuorein viikkokirje! Viikkokirjeessä tiedotetaan tiiviisti koulun ajankohtaisista asioista, erityisesti seuraavan viikon tapahtumista. Tarkoitus on julkaista viikkokirje joka lauantai. Kun www-sivujemme päivitysasiat siirtyvät taas koulun vastuulle, viikkokirje siirtynee sinne.

OMALTA LOMALTA TÖIHIN

Rehtoreilla toisin kuin opettajilla on "tavallinen" lomaoikeus. Viime kesän ikävät tapahtumat keskeyttivät kesäloman. Nyt, kun toiminta on löytänyt uomansa, on mahdollista pitää rästiin jääneitä lomapäiviä rehtorin esimiehen luvalla. Niinpä oma syyslomani osui päättyvän viikon maanantaille ja tiistaille.

Lomasta huolimatta, kaikki on sujunut, ja miksei olisi. Viisikon harjoitukset ovat jatkuneet Kalajärvellä. Oppilasparlamenttii on kokoontunut ensi-istuntoon ja valinnut kuukauden toiveruuat. Terveellisiä ja tavallisia valitsivat tällä kertaa. Oppimiskeskuksemme toteutti keskiviikkona pedagogisen johtaminen koulutuspäivän kuudelle teemasta kiinnostuneelle muiden koulujen opettajille, ja torstaina koulua esiteltiin portugalilaisille vieraille. Vierailijat toivoivat muuten Auroran lähtevän mukaan heidän kanssaan Comeniushankkeeseen. Pohditaan.

KOHTI ENSI VIIKKOA
Tällä viikolla alkavat rehtorin pitämät tavoitevartit, aluksi opettajien kanssa. Aikataulua sovitellaan YT-istunnoissa. Sarin 5d-luokassa on tämän viikon ajaksi palkattu tuntiopettaja vahvistamassa joukkuetta. Aurorassa on avoinna ELA-opettajan kevään sijaisuus ja koulunkäyntiavustajan paikka. Kutsut haastatteluihin on lähetetty. Lisäksi meillä aukeaa ensi lukuvuodeksi kaksi luokanopettajan tehtävää. Niihin voi hakea etukäteen kaupungin sisältä. Alkamassa on siis rekrytointien viikot.

Maanantaina 3.11.2008
5.-6-tiimin opettajilla YT-istunto klo 8-9. Länsiväylä- lehden toimittaja teke juttua ensi vuoden budjetista.
Klo 13 Martti ja Sari Törrönen osallistuvat turvallisen iltapäivän ohjausryhmän kokoukseen.
Klo 15.00 Auroraan tulee viranhakija haastatteluun ja opetustuokioon.

Tiistaina 4.11. 2008
Martti neuvotteluissa Pikku-Aurorassa klo 12.30
Oppilashuoltoryhmä klo 13.30-15.

Keskiviikkona 5.11.2008
YT-istunto (loput opettajat)
Martti ja JJ väestönsuojelukoulutukseen.

Torstaina 6.11..2008
Martti on aamupäivällä Helsingissä.

Perjantaina 7.11.2008
Martti-rehtori vuosilomalla Pohjois-Suomessa.
Aamulla OHR klo 8.15- 9.00. (Ulla sijaistaa Marttia).
Osa oppimiskeskuksen valmentajista osallistuu Oppimiskeskusten suunnittelukokoukseen. Sovitaan lähtijät YT-istunnoissa


Hyvää Pyhäinpäivää
Martti-rexi

Ei kommentteja: