Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, marraskuuta 29, 2008

Kutsu Viisikon ei-julkisiin kenraaleihin

KUVA: Jukka Jokiranta ohjaa I-miehitystä.


AURORAN koulu juhlii syyslukukauden päättymistä perinteiseen tapaan koko koulun näytelmällä.

Tänä jouluna esitämme oman sovituksemme Enid Blytonin klassikosta: "Viisikko Aarresaarella". Olemme saaneet Enid Blytonin perikunnalta Englannista luvan tähän projektiin, kunhan esityksemme ovat ei-julkisia, maksuttomia jne. Ja sellaisiahan ne ovat.

KUVA: Neljä miehitystä vetää Kalajärven pikkusalissa yhtä aikaa esitystä läpi. Kuvassa III-miehitystä.


Meillä on neljä miehitystä, jotka kaikki esiintyvät kotiväelleen lauantaina 13.12. 2008 klo 8.45, 10.00, 11.15 ja 12.30. Esityksissä on mukana oppilaita kaikilta luokka-asteilta, opettajia sekä Auroran koululta että oppimiskeskuksemme opettajateatterista sekä oppilaitten vanhempia. Miehityksiä on neljä.

KUVA: Keksimisen riemua. II-miehityksen viisikko kuohuvalla merellä.


Esityksen ovat sovittaneet ja ohjanneet Martti Hellström ja Jukka Jokiranta. Musiikin on säveltänyt opettaja Uma Jutila, ja sen esittää 50-päinen koulumme kuoro sekä opettajista ja oppilaista koostuva bändi.

KUVA: Lavastuksen on suunnitellut Soukan koulun opettaja Kari Evinsalo.


Koko koulu on mukana projektissa tavalla tai toisella.

Pääsemme kokeilemaan nyt ensi kertaa uutta valotekniikkaamme sekä irtolavoista rakennettavaa nousevaa katsomoa. Molemmat seikat parantavat näkyvyyttä.

KUVA: IV-miehitys trenaa.

Sillä, että kenraaliharjoituksissa on oikeaa yleisöä, on suuri merkitys esitysten onnistumiselle. Siksi olemme olleet hyvin kiitollisia siitä, että kiireistään huolimatta ystävämme, ystäväkoulumme ja -päiväkotimme ovat tulleet meitä auttamaan.

Tänä jouluna kenraalimme ovat seuraavasti. Jos jokin ajoista sopii ohjelmaanne, ilmoittakaa tulostanne rehtorille martti.hellstrom (at) iki.fi Kuhunkin kenraaliin mahtuu 160 katsojaa. Varaamme penkit ilmoittautumisjärjestyksessä. Tervetuloa yhden maailmankirjallisuuden parhaan klassikon jännittävän maailmaan!Torstaina 11.12.2008

Viisikon kenraalit I-miehitys klo 9.30
II-miehitys klo 11

Perjantaina 12.12.2008

Viisikon kenraalit III-miehitys klo 9.30
IV-miehitys klo 11.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä ei ole kuvaa 6B'n miehityksestä, vaan kaksi kertaa 6A'n!!

Anonyymi kirjoitti...

6B:n miehityksesta ei ole ollenkaan kuvaa, vaan kaksi kertaa 6A:n!!

Martti kirjoitti...

Argh! Korjataan huomisissa harjoituksissa.