Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, marraskuuta 08, 2008

Etevä tapahtuma Haapajärvellä

KUVA: (lainassa Haapajärven yläasteen sivuilta).


TERVEISIÄ Oulun eteläisestä. Satoja opettajia oli koolla Haapajärvellä kouluttamassa itseään kymmenissä eri pajoissa. Kaksi vetoa aiheesta "Koulun tulevaisuus. Tulevaisuuden koulu" takana, ja vielä yksi edessä. Pidin luennon muutama vuosi sitten saneeratun yläasteen komeassa auditoriossa. Tämän päivän luentoni ovat ammattikorkeakoulun auditoriossa.

KUVA: Paikallinen lehti Kalajokilaakso teki eilisestä rehtoreille suunnatusta sessiosta hauskan jutun (ks. myös sivu 3). Kuvan otti Jouko Lassila.


EILEN minulla oli kunnia osallistua kaupungin vastaanotolle valtuustosalissa. Saliin oli katettu maittava einespöytä. Salissa oli myös hiihtäjä Mika Myllylän näyttely. Tilaisuuden jälkeen sain vielä istua iltaa Irmeli Halisen seurassa.

PS. Näin tilaisuutta mainostettiin:.-)
ETEVÄ 2008 - opetusalan messut Haapajärvellä 7.-8.11.2008
Haapajärvellä järjestetään 7. - 8.11.2008 ETEVÄ 2008 - Oulun eteläisen alueen opetusalan messut. Perjantain 7.11 teemana on JOHTAJUUS OSANA IDENTITEETTIÄ. Ohjelma (mm. KT Martti Hellström) on tarkoitettu rehtoreille ja johtamisen tehtävissä toimiville. Lauantain 8.11. teemana on YHDESSÄ ETEVÄKSI. Esi- ja perusopetuksen sekä lukioiden opetushenkilöstö voi valita kiinnostavia työpajoja lähes 40 vaihtoehdosta.

Ei kommentteja: