Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, syyskuuta 13, 2008

Syyslomalle toivotaan toimintaa

TOINEN blogin pikakysely on sulkeutunut. Tuloksesta tuli jännittävä. Kun kysymykseen, tulisiko koululla oli toimintaa syysloman aikana, otti kantaa 65 vastaajaa, niin mielipiteet jakautuivat seuraavasti:

....................................................................
EI 32 ääntä
KYLLÄ, jos toiminta on ilmaista 8 ääntä
KYLLÄ, vaikka se maksaisi vähän 24 ääntä
En osaa sanoa 1 ääni
....................................................................


NÄYTTÄÄ siis siltä, että tarvetta lomatoiminnalle on- ei kaikille lapsille- mutta osalle. Tämän tuloksen pohjalta koulun on perusteltua jatkaa valmisteluja syyslomatoiminaksi hyvin nopeasti. Olemme jo selvittäneet ohjaajien ja avustajien kiinnostusta loma-toimintaan, ja myös sitä näyttäisi olevan. Syysloma kestää meillä neljä päivää, tiistaista perjantaihin. Näyttäisi siltä, että saisimme - toivottavasti- joka päiväksi 2-3 ihmistä töihin. TIP voisi toimia esim. klo 8-14.

Olemme saaneet virastosta myös periaatteellisen luvan kokeilla toimintamuotoa. Maanantaina saamme tietää virastosta päivähinnan. Päivämaksujen pitäisi kattaa työntekijöiden päiväpalkka. Sen jälkeen lähtee kaikille TIP-lapsille kysely lomatoimintatarpeesta. Tässä vaiheessa voisi olettaa, että toimintaan ilmoittautuisi noin 15-20 lasta/päivä. Myös välipala-asia täytyy vielä selvittää.

PERÄSTÄ kuuluu, sanoi torvensoittaja.

Ei kommentteja: