Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, syyskuuta 14, 2008

Viikonloppua

KUVA: Pähkinärinteen koulun rehtori, aluerehtori Kirsi Kolu avasi VESO-päivän.

FLUNSSA ei oikein hellitä. Mutta pystyssäpäin kävimme eilen lauantaina minä, Jokirannan ja Sarpilan Jukat sekä Schirayn Risto vetämässä VESO-koulutuspäivän Solvallassa Pähkinärinteen koulun henkilökunnalle.

Teemana oli "Kohti yhä parempaa, omaa pedagogiikkaa". Vantaalaiset olivat mukavia koulutettavia, ja päivä lensi siivillä. Ohjelman runko löytyy oppimiskeskuksen sivuilta. Vähensin juoksussa teoriaa, jotta ehdimme keskustella rauhassa. Ihan uusi juttu oli analysoida yhdessä luokista otettuja valokuvia ja avata siten konkreettisesti opettajien pedagogista ajattelua ratkaisujen ja perustelujen systeeminä.

Nastaa, mutta kyllä sitä oli illalla puhki. Pitkästä aikaa nukuin pitkään. Aamulla sitten naputtelemaan ensi viikon viikkokirjettä opettajille ja YT-istunnon agendaa.

PS: OLEN tosi innostunut Bloggerin (tämän blogin alustan) uusista ominaisuuksista. Bloginpitäjä voi toteuttaa helposti pieniä kyselyjä, ja mikä komeinta, olen oppinut liittämään sivuille u-tuben videoclipsejä. Ensimmäiseksi saan tarjota blogissa piipahtaville Elvis Presleyn 40 vuoden takaisia huippuesityksiä ´68 Comeback showsta. Bloggeriin voi liittää myös diaesityksiä, ja kuulema kohta koneen, joka paljastaa, ketkä blogia lukevat.

Ei kommentteja: